SESTAVA KOLA - 1.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 28.09.2017

0

Odložené 1.kolo Poutník ligy se neslo v duchu velkých ofenzivních představení. K vidění byly vysoké a jednoznačné výhry, tou největší bylo zároveň i největší překvapení kola. Zatím nikterak výrazné Počátky převálcovaly Obrataň 11:0, čímž značně vylepšily své skóre i postavení v tabulce. Velkou nálož na cestu domů svým soupeřům přidělily i týmy Maratonu, Horní Cerekve a Žirovnice, což se samozřejmě projevilo i na složení sestavy kola. Jediným hostujícím týmem, který se domů nevrátil s prázdnou je TJ Sokol Čejov, který porazil Lukavec a stále se drží v kontaktu se špičkou soutěže.

Brankař:
Dominik Švec (FC Slavoj Žirovnice "B"): I přes vysokou výhru svého týmu, která hovoří o tom, že asi mnoho práce neměl, byl pro své spoluhráče velkou oporou, ve vypjatých okamžicích podržel a tak je jeho nominace do sestavy kola logickým vyústěním.
Obrana:
Jan Pfaur (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Ani Kamenice neměla se soupeřem z Červené Řečice žádné velké trápení, výhra 3:0 hovoří jasně. Vedle kanonýra Aleše Kosa na sebe svým výkonem upozornil i defenzivní player Jan Pfaur.
Martin Zet (TJ Sokol Čejov): Jedna z hlavních osob, která stojí za velkým herním pozvednutím čejovského týmu. Čisté konto z Lukavce je oceněním celé defenzivy, do sestavy kola však vynáší právě Martina Zeta.
Tomáš Pavlíček (TJ Spartak Počátky): Dva góly z pozice obránce mluví samy za sebe. Počátky si celkově na hřišti s Obrataní na základě výsledku dělaly co chtěly a svůj díl na drtivé výhře nese zvláště tento zadák.
Záloha:
Michal Kůta (SK Horní Cerekev): Drtivá herní převaha Horní Cerekve byla zřejmá hlavně v prvním poločase. Bez Michala Kůty, jeho naprosto precizního vedení míče, přesných přihrávek a spolupráci s Jaroslavem Serbusem by se však takto vysoká výhra těžko zrodila.
Radim Měkuta (TJ Spartak Počátky): Bez debat nejlepší hráč Počátek této sezóny. Jeho vliv na tým je enormní, míří přes něj většina útočných akcí, které také umí zakončovat. Hattrick Obratani, to se nepodaří každý den.
Luděk Šlechta (TJ Slavoj Pacov "B"): Výrazná persona středové řady Pacova upoutala pozornost i tentokrát. Navíc vstřelil i pojišťovací gól na 2:0, který definitivně utnul dohady o tom, zda si Budíkov z Pacova odveze nějaké body.
Aleš Kos (Kamenice nad Lipou "B"): Vzhledem k velkému přetlaku na postu útočníka na Aleše Kosa zbylo místo "jen" v záloze sestavy kola, opomenout ho však rozhodně ani tentokrát nešlo. 2 góly do sítě houževnaté Červené Řečice prakticky rozhodly o domácí výhře a prodloužení vítězné série o další zářez.
Útok:
Martin Pokorný (FC Slavoj Žirovnice "B"): Po odmlce v Lukavci se Martin Pokorný znovu připomněl, tentokrát hattrickem proti Jiřicím jen potvrdil, že jeho střelecká forma v letošní sezóně neustává.
Zdeněk Pahr (FC Maraton Pelhřimov): Co by to bylo za sestavu kola bez Zdeňka Pahra? Pan střelec je letos sice "až" druhý za nedostižným Martinem Pokorným, přesto jsou jeho střelecké statistiky impozantní. Tentokrát naflákal hattrick Ústrašínu.
Jaroslav Serbus (SK Horní Cerekev): Zaměstnával levou i pravou stranu soupeřovy obrany, v podstatě si sám celou defenzivní řadu soupeře namazal na chleba, k tomu si ještě připsal dva góly, které jeho fenomenální výkon podtrhují. Nejlepší hráč na hřišti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2017 23:18 do 04.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.