SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 24.09.2017

0

V sestavě 5. kola městského přeboru Plzně dominují hned tři fotbalisté, kteří dokázali svým soupeřům nasázet hattrick. Ofenzivním hráčům se tentokrát dařilo opravdu hodně a tak jsme byli nuceni poskládat velmi útočně laděnou jedenáctku. Vy samozřejmě opět můžete až do středečního poledne hlasovat v anketě o Hráče kola!

Jiří Matějka (Rapid Sport B) – Brankář Rapidu podal v utkání proti Hradišti velmi dobrý výkon. Byl jistý při sbírání centrovaných míčů a soupeři zlikvidoval několik nebezpečných střel. Klíčový zákrok si pak připsal proti sólu Kočího a pár minut poté jeho spoluhráči rozhodli o výhře Rapidu 1:0.

 

Lukáš Mareška (Slovan Plzeň) – Tradičně kvalitní výkon kapitána Slovanu. Ten svůj tým řídil a dirigoval ve šlágru kola proti Smíchovu, v němž Slovan zvítězil 4:1.

 

Vojtěch Kosmata (Rapid Sport B) – Rapid proti Hradišti udržel čisté konto a svou zásluhu na tom měl také již šestačtyřicetiletý obránce Kosmata. V jeho věku úctyhodný výkon.

 

Martin Beránek (Sokol Druztová) – Tento stoper se dostal na trávník až po půlhodině hry, kdy jeho Druztová překvapivě prohrávala na hřišti Černic 0:2 a domácí navíc jasně dominovali. Po příchodu Beránka se hra hostí výrazně zvedla a favorit i díky němu nakonec získal alespoň bod za remízu po devadesáti minutách.

 

Martin Fryček (Zruč B) – Rezerva Zruče poprvé v sezóně zvítězila a velkou zásluhu na tom měl i nejmladší fotbalista na hřišti. Teprve osmnáctiletý Fryček se dokonce postavil k zahrávání pokutového kopu, z něhož poslal domácí do vedení a celkově si počínal velmi aktivně.

 

Petr Menšík (Starý Plzenec B) – Útočníkům se v 5. kole opravdu dařilo a Petra Menšíka jsme tak museli zasunout do záložní řady. Menšík vstřelil úvodní dva góly Starého Plzence v utkání s Unionem a nasměroval dosud poslední tým tabulky k prvním třem bodům v sezóně.

 

David Šádek (Černice B) – Šádek řídil úvodní velký nápor Černic proti Druztové. Domácí v první půli dominovali, vedli 2:0 a měli i další příležitosti. Šádek se navíc střelecky prosadil, v 18. minutě otevřel skóre zápasu.

 

Alexej Boguševskij (SK Vochov) – Při výhře nad Liticemi Vochovu velmi dobře fungovala zejména levá strana hřiště, kde byl vidět především Boguševskij.

 

Jan Bureš (Košutka Plzeň B) – Bureš zaznamenal v utkání na hřišti Chrástu hattrick a především díky němu Košutka dokráčela k poklidné výhře 4:1.

 

Martin Saidl (Union Plzeň) – Třikrát rozvlnil síť za zády brankáře také Martin Seidl. Jeho góly navíc byly krásné, ve všech případech se jednalo o přesné střely z větší vzdálenosti, ovšem Unionu ani mimořádný výkon kapitána nepomohl. Na hřišti dosud posledního Starého Plzence padl 3:5.

 

Josef Reischig (Slovan Plzeň) – Hrdina souboje o první místo mezi Slovanem a Smíchovem. Lídra tabulky sestřelil hattrickem a v čele tabulky střelců dotáhl s osmi zásahy svého smíchovského konkurenta Karla Knappa, jenž se ve vzájemném souboji střelecky neprosadil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2017 12:49 do 27.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.