SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 24.09.2017

0

V sestavě kola chybí zastoupení hned několika týmů, kterým se průběh sezóny zatím podařil, nicméně o víkendu to už žádná velká hitparáda nebyla. Jisté tedy je, že o další, již třetí vítězství v řadě se nebude ucházet žádný hráč ze Žirovice, která trochu překvapivě padla v Lukavci, naopak velkou šanci mají znovu zástupci i ostatních klubů, kteří na vítězství v anketě ještě nedosáhli. Pro své favority hlasujte až do středečního poledne.

Brankař:
Petr Kudrnáč (SK Obrataň): Jeden z hlavních strůjců vítězství nad Jiřicemi. Soupeř si vytvářel dobré šance, na brankaře Obrataně si však nepřišel. Až v posledních minutách přišel hodně smolně o čisté konto vinou neodmávaného offsidu, přesto mu nominace do sestavy kola neunikla.
Obrana:
Jiří Popovič (TJ Tatran Červená Řečice): Ani sedmý odehraný zápas nepřinesl Červené Řečici vítězství, která na svou první letošní výhru ne a ne dosáhnout. Ambice týmu jsou zcela jistě úplně jinde, přesto alespoň díky pevné obraně mohou zelenobílí doufat ve zvrácení situace. V utkání s Čejovem z defenzivy Tatranu nejvíce vynikal Jiří Popovič.
Zbyněk Štěpán (TJ Sokol Plačkov): Zdá se, že Plačkov po nejistých výkonech z úvodu sezóny našel konečně rovnováhu. Jedním z hlavních pilířů letošní sezóny je bezpochyb Zbyněk Štěpán, který se i svou dobře odvedenou prací podepsal pod druhé čisté konto Plačkova v řadě.
Ondřej Beneš (TJ Sokol Čejov): Ve vzduchu silný stoper Čejova nezklamal ani tentokrát proti Červené Řečici a spolu se svými kumpány z obrany nedovolil, aby si hostující tým odvezl první tři body v sezóně právě z tohoto utkání.
Matěj Šimák (SK Horní Cerekev): Vedle probuzené ofenzivy se Horní Cerekev tentokrát mohla spolehnout i na pevnou obranu, která proti Ústrašínu neinkasovala. Hlavní personou hornocerekvické obrany byl právě Matěj Šimák.
Záloha:
Lukáš Ehrlich (TJ Sokol Plačkov): Když má Plačkov na své levé staně Lukáš Ehrlicha, téměř vždy je to právě levá strana, přes kterou TJ Sokol hrozí nejvíce. Ani tentokrát Lukáš Ehrlich nezklamal, upozornil na sebe nejen vstřeleným gólem, ale i nejvýraznějším výkonem na hřišti.
Lukáš Vlach (SK Obrataň): Právě díky tomu, že má Obrataň ve středu pole Lukáše Vlacha, mohla v utkání s Jiřicemi hře znovu dominovat, jak jsme u ní byli ještě v minulé sezóně zvyklí. K tomu ještě Lukáš Vlach přidal dva góly, které se ukázaly jako rozhodující a o jeho nominaci do sestavy koal nemohlo být pochyb.
Luboš Krill (TJ Start Lukavec): Konečně se Lukavci podařilo alespoň do příštího kola odpoutat ode dna tabulky. O to cenější to je, když se to podařilo výhrou v utkání nad favorizovanou Žirovnicí, která do Lukavce rozhodně nepřijela prohrát. Z hráčů Lukavce, kteří se shodně podíleli na vybojovaném vítězství vybírám Luboše Krilla, střelce potvrzujícího gólu na 3:1.
Útok:
Jan Ira (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Nejlepší hráč utkání s Pacovem. Vstřelil první gól zápasu a ani poté herně nepolevil a na čtvrté výhře v řadě má zásadní podíl.
Jaroslav Serbus (SK Horní Cerekev): V Horní Cerekvi se na probuzení hlavního kanonýra dlouho čekalo, přece jen se ale dočkali. Hattrick do sítě Ústrašína rozhodně nemůže zapadnout mezi průměrné výkony. S takovouto osobností na hrotu má Horní Cerekev pro boj o čelo tabulky zase o něco více šancí.
Aleš Kos (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Jeho nominace do sestavy kola se pomalu začíná stávat tradicí. Není se ale čemu divit. Aleš Kos se vyprofiloval v kamenického kanonýra, jehož góly táhnou tým vzhůru. Ani v zápase s Pacovem nevyšel na prázdno. Gólem na 3:1 udělal svému týmu náskok, na který už soupeř adekvátně zareagovat nedokázal.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2017 12:17 do 27.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.