SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 16.09.2017

0

Ačkoli musíme v dnešní sestavě oželit zástupce z Všejanů a Městce, jejichž utkání bylo kontumováno, jedeáctka kola je přesto kvalitní. Nachází se v ní jistý brankář, tvrdí obránci, běhaví záložníci i dva čtyřgóloví střelci! Jedním z nich je Jakub Najmon, který byl v minulém kole zvolen hráčem kola, druhého představuje Haluška z Jíkve.

Kamil Chrastný dopomohl mnoha jistými zákroky k remíze se Semicemi. Nebýt jeho kouzel v bráně a Černého hlavičce v posledních vteřinách, Běrunice by byly bez bodu.

Z obránců nás tentokrát zaujali kovanický Kopecký, seletický Borecký, kostomlatský Janata a přerovský Kadeřávek. Všichni se prezentovali dobrou předvídavostí, ochotou jít do souboje naplno a přesnými dlouhými přihrávkami. Kadeřávek navíc vstřelil jediný přerovský gól.

V kostomlatském dresu podal tradičně dobrý výkon i Martin Zalabák. Snaživost korunoval vstřelenou brankou. Kovanický veterán Josef Černý válí i ve 43 letech. Asistencí a brankou dopomohl k hladkému vítězství. Pod Černým zářil jeho spoluhráč Vagenknecht. Defenzivní záložník dokázal vybojovat zdánlivě ztracené míče a zakládat bleskové protiútoky. Opočnice sice tentokrát vysoko prohrála, ale špatný pocit ze sebe nemusí mít Vojtěch Strejček, který se podílel na obou gólech svého mužstva. Na jeden nacentroval, druhý sám vstřelil.

Jakub Najmon se v minulém kole stal hráčem kola díky nevyzpytatelnému pohybu a technice. Tentokrát si řekl o repete výkonem podpořeným čtyřmi góly. Stejný počet jich vstřelil Poděbradům B Stanislav Haluška, čímž dopomohl k výhře Jíkve 6:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2017 20:40 do 20.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.