SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 17.09.2017

0

Podívejte se, kdo se vešel do nejlepší jedenáctky 7. kola 1.B třídy skupiny B. O hráči kola bude rozhodnuto ve středu 20.9. ve 12 hodin. 

Svatopluk Rychtecký (Luka nad Jihlavou) – Gólman rezervy Polné jako první v sezóně dokázal udržet nulu proti kvalitní ofenzivě Luk v čele s kanonýrem Tomanem.

 

Milan Souček (Měřín) – Posila z Velkého Meziříčí do měřínské sestavy skvěle zapadla a dovedla svůj tým k výhře nad Meřínem. Souček navíc vstřelil i vítěznou branku Měřína

Milan Laš (Rapotice) – V Rokytnici podal v čele obrany pozorný výkon a pomohl svému týmu k další výhře.

Libor Horáček (Rantířov) – Stoper Rantířova ve Starči tvrdil muziku a dokázal udržet domácí ofenzivní hráče na uzdě.

Jiří Janů (Radešínská Svratka) – Levý bek si skvěle vedl v defenzivě a k Plhalově brance přispěl přesným centrem. Další jeho pasy jeho spoluhráči nezužitkovali.

 

Jakub Holub (Rantířov) – Rantířovský záložník dvěmi brankami otočil skóre duelu ve Starči a byl tak ústřední postavou svého týmu.

Jaroslav Körber (Polná B) – Zkušený hráč Polné ve druhé půli otevřel skóre zápasu a vsítil tak vítěznou branku v zápase s Lukami.

Tomáš Loup (Velká Bíteš) – Bítešský záložník v úvodu druhé půle překonal Tužinského a vystřelil svému týmu v souboji s Nedvědicí alespoň bod.

 

Michal Sobotka (Rapotice) – Střelec z Rapotic je k nezastavení. Jeho dvě branky posunuly jeho tým k pohodlné výhře v Rokytnici.

Richard Ganzwohl (Velký Beranov) – Nejlepší střelec loňské sezóny se dostal do formy. Tentokrát hattrickem skolil Hartvíkovice.

Jiří Šoukal (Měřín) – Ofenzivní měřínská stálice zlobila celý zápas defenzivu Štěpánova. Jeho branka ve druhé půli definitivně zlomila odpor hostů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2017 13:37 do 20.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.