SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 17.09.2017

0

Je za námi 6. kolo Krajského přeboru a nechybí tradiční sestava kola. Nezapomeňte hlasovat do středeční 12 hodiny.

V brance se podařilo eliminovat střelce Čimelice Adamu Zadražilovi z Táborska B, který pochytal všechny nebezpečné střely a připsal si čisté konto.

 

Dvěma góly pomohl k první letošním bodům Katovicím Tomáš Hajdušek, který doufá, že tento zápas tým nakopne tabulkou směrem vzhůru. V obraně se dařilo Petru Listopadovi z Čimelic, který svými standardními situacemi zaměstnával obranu mladíků Táborska. Důležitou a rozhodující branku v zápase s Milevskem vstřelil Ondřej Blažek z Jindřichova Hradce, který nasměroval svůj tým ke třem bodům.

 

Nejnebezpečnějším hráčem Dražic byl jednoznačně Daniel Štecher, který se často dostával do zakončení nebo šance připravoval svým spoluhráčům. Nakonec se dokázal střelecky prosadit a jeho trefa znamenala konečnou remízu s Rudolfovem. Velmi dobře zahrál v záložní řadě Jan Schánělec z Katovic, který se brankou podílel na vysoké výhře proti Nové Včelnici. Hodně toho naběhal Michal Rabiňák z Olešníka. Ten ve středu zálohy podstoupil řadu soubojů a jednou se zapsal mezi střelce. Prsty ve třech ze čtyř branek Protivína pak měl Ondřej Prášil.

 

Michal Brůžek ze Želče pak své dvě branky rozdělil do obou poločasů, když se nejprve trefil na konci první půle a pak hned na začátku půle druhé. Důležitou vyrovnávací trefu obstaral Martin Průcha z Třeboně a jeho tým si nakonec s nováčkem ze Sezimova Ústí připsal další tři body. Střelcem víkendu pak je olešnický Lukáš Dudek, který se postaral o čtyři branky svého celku a to dobrou další čtveřici šancí zahodil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.09.2017 21:09 do 20.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.