SESTAVA KOLA - 6.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 10.09.2017

0

Již páté odehrané kolo Poutník ligy nabídlo řadu povedených jak kolektivních, tak i individuálních fotbalových výkonů, které se z velké části promítly do sestavy kola. V té můžete pro své oblíbence, či na základě krátkých komentářů k jejich výkonům opět hlasovat až do středečního poledne. Bude nadvláda TJ Tatranu a TJ FC Ústrašín konečně prolomena? Druhý jmenovaný celek svého zástupce v sestavě kola tentokrát nemá.

Brankař:
Vojtěch Kolář (FC Slavoj Žirovnice "B"): Žirovnice do Horní Cerekve sice vyrazila s defenzivní taktikou ubránit tam alespoň bod, přesto se domácí dostali do několika velkých šancí. V nich si ale bezchybně poradil brankař Vojtěch Kolář, který za svá záda pustil pouze jeden gól a díky jeho vynikajícímu výkonu nemůže být o nominaci do sestavy kola pochyb.
Obrana:
Jan Kratochvíl (FC Maraton Pelhřimov): Zkušený obránce Maratonu se gólově prosadil i v druhém utkání po sobě, což není zrovna disciplína, kterou obránci v této soutěži nějak výrazně oplývají. K tomu navíc předvádí i zodpovědné výkony směrem dozadu a pro FC Maraton jde o jednu z mála defenzivních opor týmu.
Ondřej Beneš (TJ Sokol Čejov): V útkání s Ústrašínem excelovala především stoperská dvojice Beneš-Kratochvíl, která soupeři nedovolila výrazněji ohrozit domácí bránu. Mezi silné stránky Ondřeje Beneše patří hlavně hlavičkové souboje a práce tělem, kterou rozbíjí útoky soupeřů.
Lukáš Kratochvíl (TJ Sokol Čejov): Ani na druhého z čejovské stoperské dvojice nelze zapomenout. Lukáš Kratochvíl na své "oblíbené" pozici zatím letos odvádí výborné výkony. Jeho zarputilost a nevypuštění jediného souboje jsou pro defenzivní hru Čejova naprosto klíčové.
Luděk Tománek (TJ Rovnost Budíkov): I přesto, že Budíkov v derby humpolecka proti Jiřicím prohrál a propadl se až na dno Poutník ligy, tak zářili hlavně defenzivní hráči TJ Rovnost. Na Tomáše Janáka místo sice nezbylo, Luděk Tománek, který umí být nebezpečný i při útočných akcích však své místo v sestavě kola našel na pravém kraji obrany.
Záloha:
Jan Přibyl (TJ Slavoj Pacov "B"): Pacov v Lukavci nezaváhal, přestože šli domácí do vedení, díky dvěma gólům během dvou minut se Slavoji podařilo skóre utkání otočit. Pod druhý a nakonec i vítězný gól hostujícího týmu se podepsal Jan Přibyl.
Petr Tůma (SK Jiřice): Jiřice letos zatím překvapují. Po pěti kolech mají 10 bodů stejně jako Čejov a vyšplhaly se až na třetí místo v tabulce, jen tři body za první Maraton. Skvělými výkony se prezentuje především ofenzivní univerzál Petr Tůma, který dal v druhém poločase dva góly a výraznou měrou se podepsal pod výhru v derby humpolecka.
Michal Kůta (SK Horní Cerekev): Tohle je již třetí nominace do sestavy kola pro Michala Kůtu z Horní Cerekve. Ačkoliv jde o ofenzivního hráče, kteří se v dresu Horní Cerekve letos trápí, Michalovi výkony nelze nechat bez povšimnutí.
Útok:
René Zemek (TJ Sokol Plačkov): Rychlík v útoku Plačkova pravidelně provětrává obrany všech soupeřů, na které narazí. Tentokrát podstoupil několik nerovných rychlostních soubojů s obránci Tatranu, což vedlo nakonec ke dvěma gólům, obratu ve skóre a první letošní výhře černobílých.
Aleš Kos (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Na podobné kanonády jsme letos zvyklí hlavně z kopaček Martina Pokorného ze Žirovnice. Ten však v tomto kole nenastoupil a roli kanonýra kola po něm převzal čtyřgólový střelec z Kamenice nad Lipou Aleš Kos, který za poločas smetl soupeře z Počátek.
Jan Markvart (TJ Tatran Červená Řečice): Další rychlý útočník v sestavě kola, který byl jedním z mála hráčů TJ Tatranu, jehož výkon proti Plačkovu nezapadl do šedi podprůměrnosti. Asistencí se podepsal pod první gól utkání, který však na konečný bodový zisk v jakékoliv podobě nestačil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2017 12:35 do 13.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.