SESTAVA KOLA - 5.kolo Divize E, 2017-2018

Datum kola: 03.09.2017

0

Páté kolo divize E tentokrát přálo velmi zajímavým výsledkům a diváci se rozhodně nenudili. Výhru Slavičína v Hranicích rozdílem třídy 0:4 by asi nikdo netipoval. Havířov si pro změnu zastřílel v Brumově (1:5) a to co předvedli hráči Ústí v Nových Sadech to byl šok pro všechny, hlavně pro domácí tým. 0:7. A proto hned tři hráči Ústí jsou v sestavě kola.

TJ Sokol Ústí - brankář David Urbášek - vychytal opět nulu a to už potřetí v pěti zápasech, obránce Aleš Michálek - minulou sezónu ještě válel v postupovém Valašském Meziříčí a nyní organizuje a řídí hru nováčka soutěže a jako bonus v zápase tohoto kola završil svůj výkon skvostným přímákem do horního růžku bezmocného Kaliny v brance Nových Sadů. Další hráč tohoto klubu je Tomáš Orava, který v zápase odvedl naprosto neúnavnou práci po celé utkání. 

FC TVD Slavičín - Petr Švach - byl u všeho ve vítězném zápase v Hranicích a jako správný kapitán dovedl svůj tým k hladkému vítězství, kterému pomohl hned dvěma góly jeho spoluhráč Bronislav Fojtík.

Lídr tabulky MFK Havířov si pěkně zastřílel v Brumově a dvěma góly k tomu přispěl Marek Lišaník

Martin Pecuch z FC Dolní Benešov dvě minuty před koncem utkání krásným gólem rozhodl o tom, že si nakonec jeho tým odveze domů všechny body.

Josef Opatřil z Nového Jičína opět dřel jak je jeho zvykem a nezištnou přihrávkou na svého spoluhráče zajistil gól v utkání s domácím Vsetínem. 

Jan Tögel, FK Šternberk - dal jediný gól v utkání s Jeseníkem a postaral se o to, že jeho tým konečně získal první tři body v sezóně.

Frýdlantský David Fromelius dal v 65. minutě gól v Opavě a srovnal tak stav utkání na konečných 2:2.

David Puškáč SFC Opava - během pouhých dvaceti minut v prvním poločase utkání, stačil Frýdlantu nasázet hned dva "kousky". 

 

Tak a nyní je už na vás, který z těchto hráčů dostane důvěru a stane se hráčem 5. kola DIVIZE E.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2017 09:03 do 06.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.