SESTAVA KOLA - 5.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 03.09.2017

0

Hned deset týmů ze čtrnácti má svého zástupce v sestavě kola. Nechybí zde nejlepší střelec soutěže Martin Pokorný s deseti góly ve čtyřech zápasech, hattrickový hrdina Ústrašína Daniel Starý, letos již tradiční opora Čejova Tomáš Prokop, ani hlavní tahoun počátecké renesance Radim Měkuta. Znovu můžete hlasovat až do středečního poledne pro svého favorita.

Brankař:
Lukáš Novotný (TJ Sokol Plačkov): Nikoliv vlastní sebestřednost, spíše však nedostatek tipů na post brankaře, ale i povedený výkon na půdě Lukavce, kdy se podařilo zabránit několika velkým šancím soupeře, mě přiměli k této nominaci, bohužel ani to na výhru nestačilo. Dobrý zápas odehráli i útočníci René Zemek, Tomáš Dobrovič a defenzivní záložník Lukáš Palán, na jejich postech však tentokrát byla konkurence o něco větší.
Obrana:
Aleš Schober (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Přestože důvodem čistého konta s Horní Cerekví byla hlavně mizerná koncovka hostů, opomenout nelze ani povedený defenzivní výkon Aleše Schobera, bez kterého by se první letošní výhra asi nezrodila.
David Roubal (TJ Tatran Červená Řečice): Jeden gól, asistence a vybojovaná penalta z pozice defenzivního hráče, to vždy upoutá pozornost. Hlavně pokud jde o vsřelený gól, který rozhodne o konečné dělbě bodů.
Michal Fenár (TJ Start Lukavec): Už i Lukavec se dočkal své první letošní výhry. Největší podíl na ní má tento stoper TJ Start Lukavec. Jeho dlouhé nákopy z hloubi pole posílali spoluhráče do zajímavých šancí, zatímco obrana soupeře si s nimi příliš nevěděla rady. Navíc i směrem dozadu byl platným členem a hlavní oporou.
Záloha:
Martin Moravec (FC Maraton Pelhřimov): Tradiční opora pelhřimovského Maratonu Martin Moravec byl hlavním strůjcem výhry nad vzdorujícím Čejovem. Hlavně jeho dva góly na 3:0, respektive 4:0 prakticky rozhodli o tom, že Maraton doma všechny tři body uhájil.
Tomáš Prokop (TJ Sokol Čejov): Těžko opomenout tohoto středního záložníka, který je mozkem většiny útočných čejovských akcí. Nejen jeho hra, ale i dva vstřelené góly do sítě Maratonu dávali Čejovu alespoň teoretickou šanci na zvrat s kvalitním soupeřem.
Daniel Starý (TJ FC Ústrašín): Hlavní hvězda utkání Ústrašín-Budíkov. Bez hattricku tohoto expelhřimovského hráče by měla "Žlutá ponorka" situaci v utkání o poznání těžší.
Petr Novák (SK Jiřice): Již v utkání s Plačkovem se tento hráč zaskvěl rozhodujícím gólem v poslední minutě, na nominaci to však nestačilo. Ani tentokrát nezůstal pozadu, kdy v závěru prvního poločasu vstřelil poslední gól Jiřic, který nakonec stačil na remízu.
Útok:
Jan Plášil (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Po pětileté absenci se znovu vrátil na fotbalové trávníky a hned z toho bylo vystřelení rozhodujícího gólu do sítě Horní Cerekve, skvělý comeback.
Martin Pokorný (FC Slavoj Řirovnice "B"): Zatím dost možná nejvýraznější osoba letošního ročníku Poutník ligy. S deseti góly po čtyřech zápasech, přičemž hned pět jich skončilo v síti silné Obrataně, to je skutečně mistrovský počin. Vydrží-li mu střelecká forma i nadále, v Žirovnici budou moci pomýšlet hodně vysoko.
Radim Měkuta (TJ Spartak Počátky): Počátecký celek si překvapivě lehce poradil s TJ Slavoj Pacov "B". Hlavním strůjcem tohoto úspěchu byl Radim Měkuta, který svým gólem na konci prvního poločasu soupeře načnul a odstartoval třígólovou výhru TJ Spartaku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2017 12:06 do 06.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.