SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 26.08.2017

0

Máme za sebou první kolo, ve kterém padalo spousty branek. Průměr 5,86 mluví za vše. Pouze jednomu brankáři se povedlo udržet čisté konto a tím byl Ivan Haužvic z Rynholce. Dvoum hráčům se povedlo vstřelit hattrick, jiní zase tvořili hru a byli motorem svého týmu, např. Rosťa Hertl z Kněževsi. Do sestavy kola se ale vešlo jen jedenáct borců a my doufáme, že si vyberete svého favorita, pro kterého budete hlasovat.

3-4-3:

Václav Fiedler (Olešná) - I když dvakrát inkasoval, měl lví podíl na výhře svého týmu v Zavidově. Tento zkušený brankář opět ukázal své kvality.

Jakub Vician (Kolešovice) - Nelehký zápas v Jesenice čekal Kolešovice, které v něm dokázaly vyhrát. Když opomeneme vlastní branku Herinka, tak byla kolešovická defenziva úspěšná a Jakub byl jejím důležitým členem.

Martin Havel (Olympie) - Kádr Olympie prošel obměnou, ale stálice zůstala. Vůdce týmu, opora zadních řad a v zápase s Lány i střelec výstavního gólu, kterým pomohl rakovnickému celku k výhře.

Václav Zuska (Kolešovice) - Další člen Kolešovic. Jesenici vstřelil jednu branku a odehrál dobré utkání, když spolu se spoluhráči dokázali eliminovat jesenické nebezpečí v podobě Jeníčka.

Jiří Hanych (Kněževes) - Jirka odehrál dobré utkání, ve kterém vsítil dvě branky, které Kněževsi hodně pomohly k zisku tří bodů v Lišanech.

Rostislav Hertl (Kněževes) - Velezkušený fotbalista, nová posila a motor Kněževsi. Svůj výborný výkon korunoval jednou brankou.

Martin Medřický (Lišany) - I když to na vítězství nebylo, tak se Martin snažil a nevypustil jediný souboj. Tvůrce hry Lišan odehrál dobré utkání.

Jan Sláma (Hředle) - Ze záložní řady řídil hru svého týmu, kterému k výhře pomohl velmi dobrým výkon a jednou brankou.

Jakub Knor (Zavidov) - Rychlý útočník zavidovské rezervy vstřelil dvě branky svého týmu, ale ani ty nestačily na bodový zisk.

Adam Vitner (Hředle) - Defenziva Senomat si s autorem hattricku nevěděla rady a výsledkem byly tři totožné branky. Nemuselo zůstat jen u nich, krátce před střídáním ještě orazítkoval tyč.

Milan Beran (Rynholec) - Svou střeleckou potenci ze III. třídy si přenesl i o soutěž výš, když hattrickem sestřelil Slabce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2017 23:36 do 30.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.