SESTAVA KOLA - 4.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 27.08.2017

0

Sestava 3. hracího kola nabízí tentokrát zastoupení osmi klubů ze čtrnácti, což způsobil zejména suverénní výkon TJ Sokolu Čejov, který má v sestavě kola hned trojí zastoupení a jistá výhra SK Horní Cerekve, která má v sestavě o jednoho hráče méně. Nepochybný vliv má i odložení utkání mezi TJ Spartak Počátky a TJ Start Lukavec na 4. listopadu. Pro své oblíbence můžete hlasovat až do středečního poledne.

Brankař:
Tomáš Paťha (TJ Tatran Červená Řečice): Tradiční opora defenzivy Tatranu tentokrát nemůže být opomenuta. I jeho výkon na brankové čáře a proměněná penalta v 70. minutě měli zásadní vliv na konečnou dělbu bodů mezi Tatranem a Ústrašínem.
Obrana:
Štěpán Filsoch (SK Horní Cerekev): Svou první nominaci v letošním ročníku Poutník ligy do sestavy kola si vysloužil i Štěpán Filsoch z Horní Cerekve. Jeho vyrovnávací gól na 1:1 proti Pacovské "juniorce" odstartoval střelecké probuzení domácích a konečný stav 3:1.
Ondřej Habáň (TJ FC Ústrašín): Jako zástupce ústrašínské obrany vybírám tentokrát novou letní posilu z FK Pelhřimov, Ondřeje Habáně. Střetnutí dvou defenzivně laděných celků vítěze ani ofenzivní hvězdu nenašlo. Zářili hráči především ze zadních řad.
Patrik Pech (TJ Sokol Čejov): Zvolit ideální obrannou linii ani po tomto kole nebyl snadný úkol. Naštěstí si svým výkonem o nominaci řekl krajní bek Čejova Patrik Pech, který byl i jedním z důvodů, proč si Žirovnice z Čejova odvezla náklad sedmi gólů a žádný nevstřelila.
Záloha:
Michal Kůta (SK Horní Cerekev): Své umístění v sestavě kola z minulého týdne obhájil Michal Kůta, ofezivní hráč Horní Cerekve. Ten se tentokrát sice mezi střelce nezapsal, spolu se Štěpánem Fisochem však měl na konečné vítězství svého týmu nad Pacovem neopomenutelný vliv.
Jan Zabloudil (TJ Slavoj Pacov "B"): I na zástupce poraženého Pacovského "béčka" se dostalo. Byl to právě Jan Zabloudil, kdo svými nepříjemnými standartními situacemi zatápěl Horní Cerekvi a svým spoluhráčům nabízel příležitosti ke skórování, které ale bohužel pro hosty skončily nevyužité.
Petr Tůma (SK Jiřice): Jedním z hlavních důvodů, proč se Jiřicím podařil obrat s Plačkovem byl právě tento hráč. Jeho neuvěřitelný fyzický fond postupně ničil defenzivu soupeře a tučným písmem se zapsal pod domácí výhru 4:3.
Ladislav Hložek (TJ Sokol Čejov): Čejovský univerzál o sobě dal znovu vědět. Tentokrát se blýskl dvěma góly do sítě Žirovnice a potvrdil, že pokud mu slouží zdraví, pak může být pro svůj tým rozdílovým hráčem.
František Hovorka (SK Obrataň): Obrataň se na svém domácím hřišti s Kamenicí nad Lipou "B" dlouho hledala a už to vypadalo, že alespoň za remízu bude ráda. To by ale nesměli mít ve svých řadách kapitána Františka Hovorku, který využil nepřímého kopu ke vstřelení rozhodující branky na 2:1.
Útok:
René Zemek (TJ Sokol Plačkov): Smutným hrdinou v derby s Jiřicemi je tento rychlonohý útočník. Ačkoliv vstřelil dva góy a svou aktivitou ve vápně soupeře obráncům značně znepříjemňoval život, na konečné vítězství to "díky" dalšímu fyzickému kolapsu jeho týmu nestačilo.
David Vincenc (TJ Sokol Čejov): Tak blizoučko byl k hattricku... Přesto ale i jeho dva góly stačily k tomu, aby Čejov rozdrtil jalového soupeře ze Žirovnice "sedmičkou". Už v Jiřicích prokazoval spolu se svým bratrem značné fotbalové kvality. Zdá se ale, že až nyní v Čejově se z něj stává skutečný kanonýr.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2017 12:17 do 30.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.