SESTAVA KOLA - 2.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.08.2017

0

Po dlouhé době je tu zpátky sestava kola. Z reportů od nově získaných informátorů a z výsledků vzešlo následujících 11 jmen, pro která můžete do středečního poledne hlasovat.

Brankař:
Ondřej Vitera (SK Jiřice): Obraně Jiřic se dařilo útočné hvězdy Pelhřimova držet zkrátka. Sice z toho nakonec byl výsledek 0:3, přesto se nelze ubránit dojmu, že v podání Jiřic šlo o povedené představení. Povedeným výkonem se zaskvěl brankař Ondřej Vitera.

Obrana:
Jaroslav Vostřejž (TJ Rovnost Budíkov): Loni nejhorší defenziva v soutěži a záchrana v posledním kole, letos hned na úvod výhra a čisté konto k tomu. Za "nulu", kterou si Budíkov připisuje do statistik je nejvíce odpovědný Jaroslav Vostřejž.
Petr Biskup (SK Horní Cerekev): Horní Cerekev si v prvním kole připsala vysokou výhru 6:1 a soupeře z Počátek k žádným velkým šancím nepustila. Zejména díky tomuto obránci se Počátky v útoku trápily.
Petr Mazanec (TJ FC Ústrašín): Silový hráč Ústrašína znepříjemňoval Plačkovu situaci zejména v druhém poločase. Nekompromisně si počínal i u vyrovnávacího gólu "Žluté ponorky", kdy přeskočil nedůrazného obránce a vystřelil Ústrašínu remízu.

Záloha:
Petr Šimek (SK Obrataň): Hattrick během prvních 45 minut, co k tomu víc dodat? Ačkoliv tento záložník do druhého poločasu už nenastoupil, přesto ho nelze díky jeho výkonu proti Lukavci ze sestavy kola opomenout.
Tomáš Vrána (TJ Sokol Plačkov): Plačkov dvakrát vedl, přesto si své vítězství neuhlídal a byla z toho nakonec remíza. Největší pozornost v dresu Plačkova na sebe díky exkluzivnímu přímému kopu strhl Tomáš Vrána.
Tomáš Prokop (TJ Sokol Čejov): Šikovný playmaker už září v dresu Čejova. S ním hned v prvním kole vybojoval cennou výhru nad Pacovem "B" a okamžitě se zařadil mezi hlavní opory klubu z Humpolecka.
Martin Brada (SK Horní Cerekev): Dá se říci, že jeho 2 góly na konci prvního poločasu utkání SK Horní Cerekev-TJ Spartak Počátky rozhodly o vítězi. Bez nich by to Horní Cerekev měla přeci jen o něco těžší.

Útok:
David Vincenc (TJ Sokol Čejov): Nejde o typického útočníka, vzhledem k přetlaku v záloze a i jeho výšce ho ale nezbývá jinak, než nominovat do útoku. Nová posila z Jiřic se uvedla hned dvěma góly a měl lví podíl na výhře nad Pacovem.
Zdeněk Kratochvíl (TJ Rovnost Budíkov): V Budíkově i Kamenici nad Lipou se shodli, že si tento útočník nominaci do sestavy kola zaslouží. Jeho gól v prvním poločase odšpuntoval výhru Budíkova 2:0. Při absenci Lukáše Kavky stál útok především na něm.
Zdeněk Pahr (FC Maraton Pelhřimov): Tradiční člen sestavy kola nechybí ani tentokrát. Ostatně po dvou rozhodujících gólech do sítě Jiřic ho nelze opomenout




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.08.2017 11:15 do 16.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.