TEAMSTORE sestava roku Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Josef Novák st. pro náš portál sestavil nejlepší jedenáctku sezóny! Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 


BRANKÁŘ Lukáš Růžička - brankář (St. Město) - Ačkoliv je Lukáš bývalý útočník a nechytá dlouho, stihl se vypracovat mezi brankáře převyšující úroveň "pralesa". Během sezóny si na něm vylámala zuby řada útočníků a byl hlavní oporou svého týmu.
OBRANA
Licehamr Filip - obránce (St. Město) - Filip si svým důrazem vždy dokáže zjednat respekt. Trochu mi pojetím hry  připomíná Tomáše Řepku. Společně s výše zmíněným Růžičkou stojí za tím, že Starák inkasoval společně s Pečí nejméně branek.

Dohnal Petr - obránce (Cizkrajov) - Na tomto hráči de facto stojí hra Cizkrajova. Diriguje si defenzívu, má kvalitní rozehrávku a také dovede vyvézt balón a pomoci tak svým spoluhráčům v útočném snažení.

Smejkal František - obránce (Peč) - Stálice zadních řad Peče, svojí rychlostí a důrazem zepříjemňuje hru všem útočníkům v soutěži. Když chybí, je to velmi znát, patří mezi klíčové hráče postupivší Peče.
ZÁLOHA
Hlaváček Marek - záložník (Rudolec) - Měl výborný vstup do soutěže, bohužel ho přibrzdilo zranění. Když byl na hřišti, Rudolec se o jeho výkony mohl opřít. 
 
Novák Josef - záložník (Peč) - Novák se stal nejlepším střelcem soutěže a nejen góly, ale také svým přístupem táhl svůj tým za postupem. Během sezóny stihl kromě 23 gólů i dvě operace kolene. 

Tuček Dominik - záložník (Včelnice) - Z plejády včelnických pendlů z A-týmu jsem si vybral mladého Tučka. Pravidelně pomáhal rezervě a vždy byl vidět.

Ďurač Ruda - záložník (Dešná) - Další z hráčů převyšující úroveň téhle soutěže. Po zimním odchodu Novotného na jeho bedrech byla celá hra Dešné a on se s tím dokázal vypořádat.

Kapinus Radek - záložník (Třebětice) - Klíčová postava třebětické rezervy. V závěru sezóny, díky svým kvalitním výkonům, nakoukl do áčka a zahrál si B-třídu, kde se určitě neztratil.
ÚTOČNÍK
Novák Jiří - útočník (Peč) - Levonohý snajpr s takřka bezedným fyzickým fondem. Celou sezónu společně se svým bratrem střelecky táhli svůj tým (dohromady dali 2/3 gólů celého týmu). Svoji důležitost potvrzoval především v důležitých zápasech, které rozhodoval.
  
Pacholík Stanislav - útočník (Včelnice) - Snad nejrychlejší hráč co běhá po okresních i krajských trávnících. Svojí rychlostí dělal problémy všem obráncům, navíc řádil i gólově. Během sezóny se neustále zlepšoval a v závěru už svými výkony táhl A-tým.

  Autor: Josef Novák st. (viceprezident klubu FC Peč) 



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.