TEAMSTORE sestava roku Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

2

Po skončení sezóny jsme se rozhodli ještě jednou zavzpomínat na uplynulé fotbalové zážitky. Pustili jsme se do přetěžkého úkolu - tedy do vybírání ideální jedenáctky celé sezóny. Tak uvidíme, zda budete s naším výběrem souhlasit... Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

Pavel Heimrath st., Tomáš Jonák (Vojkovice) - Vojkovice prokázaly velkou sílu v obraně i v útoku - však byly také v obou ukazatelích o chlup lepší, než konkurent ze Všestud. Ocenit jsme se ale rozhodli především výkony defenzivy - činil se veterán mezi tyčemi Heimrath, který možná ani netušil, jak moc si v této sezóně zachytá. Před ním odváděl v poli skvělou práci mladý stoper Jonák.

 

David Weiner (Veltrusy) - Po zranění se vracející Weiner sice nedokázal Veltrusy zachránit, jedenácti góly z pozic v obraně či záloze ale ukázal, že se opět může probít do vyšší soutěže v dresu mateřských Neratovic.

 

Jiří Polák (Horní Beřkovice) - V úvodu sezóny to vypadalo ještě lépe, i tak je ale konečné 10. místo v nováčkovské sezóně pro Horní Beřkovice úspěchem. Kapitán týmu a stoper Jiří Polák přispěl k úspěchu pěti vstřelenými brankami.

 

Michal Kettner (Vysoká) - Vysoká se v celé sezóně prezentovala velkou útočnou silou, z níž jsme se nakonec rozhodli vybrat možná trochu méně nápadného Michala Kettnera. Ten přispěl ke konečnému 9. místu (a 5. nejlepšímu útoku) šesti zásahy, nebál se ale ani poctivé defenzivní práce.

 

Tomáš Novák (Labský Kostelec) - Kostelec po rozpačitém podzimu zabral a vytáhl se až na 7. místo. Velkou zásluhu na tom má Tomáš Novák, který nastupoval převážně uprostřed zálohy. Z této pozice dokázal nastřílet skvělých 18 branek!

 

Libor Tichota (Obříství) - Mozek hry Obříství sice nebyl tolik gólově vidět (3 branky), na hru svého týmu měl ale obrovský vliv. Typický špílmachr se skvělým vedením míče, který nutil soupeře k faulům a vytvářel pro svůj tým nebezpečné situace.

 

Zdeněk Cífka (Hořín) - Tvůrce hry Hořína může mít radost z osobních výkonů (převážně v jarní části sezóny) i z výsledků týmu. Vždyť Hořín obsadil vynikající 5. místo!

 

Jakub Matějček (Všestudy) - Spolu s Václavem Podivínským tvořil Jakub Matějček údernou útočnou dvojici, která naháněla strach většině soupeřů. Jakub se nakonec zastavil na metě rovných 20 vstřelených branek a pomohl Všestudům k 2. místu tabulky.

 

Martin Šobr (Libiš B) - I přes svůj mladý věk Martin Šobr dokazuje, že OP rozhodně není jeho stropem. V jarní části sezóny už pravidelně nastupoval za divizní A-tým a v béčku byl tím pravým tahounem.

 

Jiří Guttenberg ml. (Mšeno) - A na závěr tu máme hráče, ke kterému není třeba dodávat příliš podrobností. Suverénní král střelců pochází ze Mšena a jen těsně nedosáhl na kulatou třicítku vstřelených branek.

 

JAK SE SESTAVA ROKU ZMĚNILA OD MINULÉHO ROKU? KDO V NÍ OBHÁJIL SVÉ MÍSTO, KDO JE PRO ZMĚNU NOVÁČKEM? PODÍVEJTE SE!

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2017 18:36
Lukáši, vyhlášení Sestav roku jsme dělali celorepublikově - http://www.fotbalunas.cz/clanek/3530/hlasovani-v-teamstore-sestavach-roku-skoncilo-zname-jedenact-finalistu/

Brzy se dočkáte i slosování cen! :)
25. 8. 2017 10:59
Vyhlášení? Rozhovor?
Díky za odpověď