TEAMSTORE sestava roku Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Ročník 2016/2017 III. třídy skupiny B je minulostí. Vítězm a postupujícím do Okresního přeboru se stal tým Římova, který soutěž jasně opanoval. V naší jedenáctce sezony najdete zástupce 10 týmů, tak nezapomeňte hlasovat pro svého favorita. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Brankář

Pavel Novák (TJ Sokol Římov) – Na brankáře mistrovského Římova byl v této sezoně spoleh. Vůbec celá defenziva vítěze soutěže pracovala výborně a s 23 obdrženými brankami byla nejlepší obranou sezony. Novák pak v osmi zápasech udržel čisté konto, což je nejvíce v celém ročníku.

 

Obrana

Jakub Kučera (SK Lišov B/Štěpánovice) – Zkušený obránce podával v celé sezoně vyrovnané výkony. Plnil si poctivě své defenzivní úkoly a nebál se podpořit své ofenzivnější spoluhráče. Navíc se dokázal střelecky prosadit, když se trefil čtyřikrát.

Komentář Petr Kosař: točně laděný bek. Spolehlivě pracoval směrem dozadu. Výborný hlavičkář, kterýse nám hodil při standardních situacích."

 

Vladislav Adamovský (Včelná) – Urostlý stoper nováčka soutěže patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Ve vzdušných soubojích prakticky neměl konkurenci a těžila z toho i ofenziva Včelné, když se Adamovský dokázal hned sedmkrát prosadit po standardních situacích. V sezoně dvakrát opanoval anketu Muž kola.

Jaroslav Petr (TJ Spartak Trhové Sviny B) – První z pendlů A týmu v naší jedenáctce roku. Pokud šel vypomoci rezervě Svinů, byl velmi platným členem základní sestavy. Zkušenostmi pomáhal týmu sbírat body hlavně v jarní části sezony.

Komentář Pavel Randa: „Naše nejvýraznější posila z A-týmu. V zápasech ve kterých hrál, patřil mezi nejlepší hráče. Vynikal svojí bojovností, rychlostí a důrazem v osobních soubojích.“

 

Záloha

Jan Fencl (TJ Slavoj Ledenice B) – Další pendl v naší jednáctce. Rychlonohý ofenzivní hráč, který na jaře odehrál téměř všechny zápasy béčka. V aktuální sezoně byl znovu nejlepším střelcem svého týmu stejně jako v loňské sezoně, když se prosadil 12krát. Branky dokázal nejen střílet, ale i připravit pro své spoluhráče. Jednoznačně nejvýraznější hráč Ledenic B.

 

Radomír Zachara (SK Rudolfov B) – Odehrál sice jen jarní část, ale ukázal se jako velká posila pro rezervu Rudolfova. Na hřišti, ale i v kabině pomáhal mladým spoluhráčům a dokázal je podpořit, když se nedařilo.

Komentář Petr Krýdl: „Jednoznačně náš nejvýraznější hráč v jarní části. Je na něm vidět fotbalový um, který má od pána boha. Výborně působil na mladé kluky na hřišti i v kabině a šel jim příkladem.“

 

Filip Kukačka (TJ Sokol Římov) – Před sezonou přišel jako velká posila z Velešína a své zkušenosti z krajské soutěže přenesl na hřiště, kde byli společně s Kollárem lídry týmu. Po Kollárově odchodu do Jankova zůstala role tahouna týmu na něm a popasoval se s ní se ctí. S deseti brankami byl nejlepším střelcem týmu.

Komentář Pavel Crkva: Přinesl do mužstva zkušenosti a fotbalový přehled, který nám chyběl v předchozích letech, také střelec důležitých branek.“

 

Miloš Schuster (SK Mladé B) – Má za sebou další náročnou sezonu, kde opět atakoval metu 40 odehraných zápasů. Stabilní člen A týmu, chodil tak jak je jeho zvykem vypomáhat béčku a společně se svým mladším bratrem Pavlem tvořili velmi kompaktní středovou dvojici záložníků.

Komentář Vojtěch Moudrý: „Miloš v každém zápase makal, rozdával parádní nahrávky a přidal i pár gólů. Společně s bratrem Pavlem v „B“ týmu rozhodně nejvýraznější fotbalisté. Jestli jsem se mohl o někoho opřít, tak to byly právě oni. I když oba pravidelně nastupují i za „A“ tým, tak neexistovala omluva o únavě a podobné. Myslím, že by hráli klidně se zlomenou nohou. Pro Mladé by se rozkrájeli a na hřišti vynikají jak rychlostí, tak i přehledem.

 

Ladislav Koclíř (Vrábče) – Nejstarší hráč naší jedenáctky, ale i Vrábče. V této sezoně patřil k tahounům týmu, který se na jaře zvedl a opustil poslední příčku. V závěru jara se radoval z vítězství v anketě Muž kola.

Komentář Michal Šerý: Nejen, že poctivě chodí, ale svou aktivitou pomáhá týmu. Ještě aby přestal všechno komentovat a udělal si čas na trénink, tím by dostal míč trošku více do nohy a bylo by to super.“

 

Útok

 

David Schneider (TJ Slovan Černý Dub) – Stále hrající legenda Černého Dubu prožila velmi vydařenou sezonu. Nejzkušenější hráč Dubu táhl svůj tým střelecky a se 17 brankami se podělil o první místo v tabulce střelců. Hned třikrát dokázal vyhrát anketu Muž kola.

 

Jakub Brousek (TJ Slavče) – Za Slavči odehrál sice jen podzimní část, ale 17 vstřelených branek hovoří jasně. V rámci jedné sezony jich pak stihl rovných 31, než přestoupil do Nových Hradů. Na podzim by jednoznačným tahounem týmu a hlavně díky jeho brankám se týmu dařilo více sbírat body, než v jarních odvetách.

 

Další nominovaní: Lukáš Froněk, Jaromír Štrajt (TJ Sokol Římov), Michal Žoček, Ondřej Brůha (SK Rudolfov B), Petr Kosař, Jiří Beneda (Lišov B/Štěpánovice), Karel Brůha, Michal Němec (TJ Spartak Trhové Sviny B), Milan Novotný, Pavel Schuster, Tomáš Linhart (SK Mladé B) Jaroslav Ohrazda, František Ohrazda (Vrábče) Jakub Šíma (Nové Hodějovice)

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.