TEAMSTORE sestava roku Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Po skončení sezóny jsme se rozhodli ještě jednou zavzpomínat na uplynulé fotbalové zážitky. Pustili jsme se do přetěžkého úkolu - tedy do vybírání ideální jedenáctky celé sezóny. Tak uvidíme, zda budete s naším výběrem souhlasit... Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

Pavel Chaloupka, Rostislav Šmíd (Kly) - Fotbalisté Kel ovládly naší skupinu I.B třídy a postupují do vyšší soutěže. K tomu by nemohlo dojít bez výrazného střeleckého přispění Rosti Šmída (20 branek) ani bez perfektně fungující obrany. Ta se s 29 obdrženými brankami stala nejlepší v soutěži, k čemuž výrazně přispěl jistými výkony brankář Chaloupka.

 

Miroslav Hubač, Antonín Kiceluk (Pěčice) - Pěčice se po rozpačitém podzimu rozehrály k vynikajícím výkonům, z nichž vyčníval nejlepší střelec týmu Antonín Kiceluk (23 branek). Ten často přijímal přihrávky od středního záložníka, trenéra a kapitána v jedné osobě - Miroslava Hubače, který se sám prosadil jedenáctkrát.

 

Martin Veselý (Mělník) - Zde není o čem diskutovat. Martinovi se podařila zejména podzimní část sezóny a s celkovým počtem 31 vstřelených gólů se stal králem střelců soutěže!

 

Michal Novák (Tišice) - Kapitán Tišic přispěl pod povedenou premiéru týmu v soutěži. Dokázal zahrát prakticky na všech pozicích v obraně i v záloze a navíc dokázal vstřelit 8 gólů. Tišice sice nezazářily, ale pouze do počtu rozhodně také nebyly!

 

Jaroslav Uher (Lužec) - Stálice zadních řad Lužce nad Vltavou. Nejen, že předváděl výborné výkony směrem dozadu, ale dokázal také hrozit převážně ze vzdušného prostoru. Šest vstřelených branek je toho důkazem. Přispěl k parádnímu a nečekanému 5. místu svého týmu.

 

Pavel Jína (Neratovice B) - Důrazný stoper Neratovic B přispěl konzistentními výkony druhé nejlepší obraně soutěže (30 obdržených branek). Neratovice se i díky němu poměrně překvapivě vyvihly na 3. místo tabulky.

 

Marek Koštíř (DBSK) - Hráč se zkušenostmi z vyšších soutěží ukazoval, že může být pro Dolní Bousov rozdílovým. Závěr soutěže mu sice (stejně jako celému týmu) příliš nevyšel, i tak ale 14 vstřelených branek z pozice křídla skvělým počinem.

 

Miroslav Mihalík (Velký Borek) - Velký Borek sice putuje zpět do okresního přeboru, minimálně jeden hráč ale zaujal. Velký univerzál Miroslav Mihalík si řekl o pozornost skautů 11 vstřelenými brankami, které tvoří více než třetinu všech vstřelených branek Velkého Borku.

 

Jaroslav Kmoch (Byšice) - Byšice se sice zachránily doslova za pět minut dvanáct, v Jaroslavu Kmochovi ale mají schovaného rozdílového hráče. I přes zdravotní problémy dokázal nastřílet 6 branek, které byly v konečném účtování pořádně důležité!

 

JAK SE SESTAVA ROKU ZMĚNILA OD MINULÉHO ROKU? KDO V NÍ OBHÁJIL SVÉ MÍSTO, KDO JE PRO ZMĚNU NOVÁČKEM? PODÍVEJTE SE!

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.