TEAMSTORE sestava roku ČFL, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

3

Je tu sestava roku! Vybrat jen jedenáct hráčů z celkem osmnácti týmů bylo těžkým úkolem, ale i díky spolupráci s trenéry jsme si poradili. Teď je na vás zvolit toho, komu dáte své hlasy v anketě... Hlasování bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

BRANKÁŘ 

JIŘÍ KRČEK (Králův Dvůr) - Vůdce nejlepší obrany v celé soutěži! Na kontě má velký počet vychytaný nul, chyběl sice v pěti zápasech, ale ve velkém množství duelů ročníku to není překážkou pro zařazení do sestavy sezóny. Spolehlivost sama. Zasloužil se navíc i o vyřazení dvou ligových týmů v MOL Cupu.

 

OBRANA

LUBOŠ HRUŠKA (Jirny) - Trenér Hradecký si jeho výkony nemohl vynachválit. Poradil si na každém místě v obraně. Výborná hra hlavou. Dokázal se prosadit i při útočných standardních situacích, vstřelil pět branek!

MICHAL DEMETER (Olympia HK) - Jeden z hráčů , kteé trenér Sazima jmenoval jako strůjce postupu do FNL. Spolehlivý stoper, který byl nejdůležitějším článkem obrany Olympie. Navíc nebezpečný i pro brankáře soupeře - dal celkem sedm branek!

DAVID POZNÍČEK (Vltavín) - Hra po stranách, to je obrovská vltavínská zbraň. A to díky velké kvalitě ať už na pravé či levé straně. Krajní bek Pozníček zažil vynikající sezónu, vysloužil si pochvalu trenéra Frýdka. Moderní obránce, který podporuje útok, dokáže na branku nacentrovat spoluhráčům, prosadí se do zakončení. Vsítil pět gólů.

 

ZÁLOHA

ONDŘEJ ŠÍPEK (Vltavín) - Pravý záložník táhnul tým góly i výbornými výkony. Tvořil hru a k tomu přidával výborné standardky. Deset branek sám dal, snad ještě víc jich připravil.

LUKÁŠ KOPECKÝ (Chrudim) - 20 branek, druhý nejlepší kanonýr soutěže! Střední záložník Chrudimi potvrzuje v ČFL výbornou výkonnost a je svému celku tím správným lídrem.

LUKÁŠ KRAJÁK (Převýšov) - Trenér Hrabík při označení hráče roku neváhal. Lukáš Kraják byl tím, komu se v Převýšově dařilo nejvíce, mozek převýšovské hry navíc vstřelil hned jedenáct branek.

JAN MATAS (Tachov) - Zodpovědnost, vyrovnanost výkonů, bojovnost, spolehlivost, silný dozadu i dopředu. To je vizitka tachovského kapitána, který udržel vysokou laťku výkonnosti a trenér Vaigl se na něho mohl spolehnout. Zažil střelecky výborný ročník, když pokořil brankáře soupeřů dvanáctkrát.

MARTIN VORÁČEK (Písek) - Hlavně jaro mu sedlo parádně! Těžil ze spolupráce s nadprůměrnými záložníky Kočím a Froňkem a sázel jeden gól za druhým, nakonec dal 18 branek - třetí nejlepší střelec soutěže.

 

ÚTOK

ALEŠ MELECHOVSKÝ (Jirny) - 26 branek, král střelců - po podzimu dokonce vládl na fotbalunas.cz žebříčku střelců České republiky. Toto postavení sice neudržel, ale Jirny v něm mají zlato. Není to jen střelec, ale i bojovník - kromě přesnosti v zakončení toho spoustu naběhá a svým presinkem dokáže dostat hráče soupeře pod tlak. Bez něj by Jirny titul neobhájily.

TOMÁŠ MATĚJKA (Zápy) - Zápům ročník nevyšel podle představ, ale Matějka vyčníval z průměru a držel si stabilní výkonnost a zajišťoval týmu pravidelný přísun branek. Dal hned 16 gólů. 

 

Z OHLASŮ TRENÉRŮ PŘI VÝBĚRU HRÁČE SEZÓNY

Michal Mašek (trenér, Zápy): "Útočník Matějka si odehrál svůj standard a dal šestnáct branek, šancí měl daleko více. Kdyby ovšem proměnil každou, tak není v Zápech, ale jinde. Matějku bych tak v rámci celé sezóny vyzdvihl. Škoda, že se zranil Václav Svoboda, který pro nás byl stěžejním hráčem."

 

Tomáš Hrabík (trenér Převýšov): "Jednoznačně Lukáš Kraják. Střední záložník, který dal jedenáct branek a táhnul nás střelecky v průběhu celé jarní sezóny."

 

Ondřej Prášil (trenér, Písek): "Velkým přínosem pro nás na jaře byli příchozí z Táborska střední záložníci Aleš Kočí a Tomáš Froněk. Díky těmto hráčům jsme mohli začít hrát fotbal, který by nás bavil i do dalších sezón. Kolem nich se hra točila a vedle nich rostli další hráči, jako Martin Voráček, který dal osmnáct branek a stal se třetím nejlepším střelcem ČFL. Stěžejní pro hru byli i Petr Řehák a Václav Milec."

 

Václav Hradecký (trenér, Jirny): "Brankář Čáp byl nováčkem týmu, je to mladý kluk, nečekali jsme od něj žádné zázraky, ale on nás podržel. Vzadu dirigoval obranu Hrušku, vedle něj hráli velmi dobře Čepelák, Kejha a další. V záloze pro mě byl velice platným hráčem Láďa Pokorný, který s kluky neustále spolupracoval, i když se mu na hřišti v každém zápase nedařilo třeba úplně stoprocentně, tak to byl tmel mužstva. Jirka Vondráček je fotbalista, který v mých očích má na to, aby se posunul do vyšších soutěží, je to jenom na něm. Bezpředmětné pak je mluvit o Alešovi Melechovském, jeho góly prostě rozhodovaly."

 

Miloš Sazima (trenér, Olympia HK): "Vypíchnu tři hráče. Brankář Frydrych, stoper Demeter, útočník Piták."

 

Martin Frýdek (trenér, Vltavín): "Levý bek David Pozníček dal pět branek, byl velikou podporou do ofenzivy. Ondřej Šípek uměl dát branku, ale hlavně ji připravit. Martin Abena se rozehrál k výborným výkonům. Kdyby Hody (Jan Hodas) víc trénoval, tak by byl ještě platnější, takže z útočníků vypíchnu od nás Elvise Mashikeho, dal třináct branek za jaro, což je úctyhodný výkon, a to ještě nemám spočítáno, kolik gólových přihrávek připravil."

 

Pavel Vaigl (trenér, Tachov): "Tým fungoval jako celek. Ale pokud na mě naléháte a chcete jména, tak: Knakal, Hájovský vzadu, zkušení hráči, Matas ve střední záloze táhnul tým, vepředu Dvořák, který dával branky.

 

KDO DALŠÍ MĚL BLÍZKO K SESTAVĚ ROKU?

• Jakub Šimkovský (obránce, Litoměřicko) - Kapitán týmu a hlavně dlouhými auty zaměstnával snad všechny obrany soupeřů. Jeho prudké, dlouhé auty dělaly problémy v každém zápase.

• Karel Soldát (stoper, Králův Dvůr) - I díky jeho výkonům mají cábelíci nejlepší obranu v lize.

• Jakub Balšánek (střední záložník, Králův Dvůr) - Kapitán a tvůrce hry cábelíků, výbornými výkony se podílel na celé hře týmu.

• Petr Ježdík (levý záložník, Králův Dvur) - Poctivý a důrazný hráč. Nevypustil žádný souboj.

• Marek Volf (útočník, Dobrovice) - Nasázel celkem osmnáct branek, střelecky táhnul dobrovický tým.

• Petr Mužík (střední záložník, Domažlice) - Neměl tak povedenou sezónu jako loni, ale svému týmu byl správným kapitánem a na hřišti byl vidět.

• Luboš Balata (záložník, Benešov) - Odváděl výborné výkony, jenom s jednou vadou na kráse - nedokázal přidávat branky a gólové asistence, kterými by svůj přínos pro tým podtrhl. 

• Lukáš Batka (útočník, Štěchovice) - Důrazný dvanáctigólový střelec, který by za svůj tým dýchal.

• Lukáš Jakobovský (střední záložník, Štěchovice) - Mozek hry štěchovického týmu, přidal čtyři branky.

.... a další.

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU 2016: NALEZNETE ZDE

JAK VYPADALA SESTAVA MINULÉ SEZÓNY: NALEZNETE ZDE

  

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 7. 2017 18:22
Tak v pohodě a držím palce, mám smutnou zkušenost z minulých robotických hlasováním
4. 7. 2017 16:09
Zdravím i já, holt, pane Krčku, mám velkou fanouškovskou základnu. Nic víc, nic míň v tom nemusíte hledat, nejsem žádnej hacker. Mějte se hezky. :-)
4. 7. 2017 15:36
Zdravím trvale mě to odhlašuje ze stránky a musím se vždy přihlásit znovu.
ŽÁDÁM O PROVĚŘENÍ HLASOVÁNÍ V ČFL - U HRÁČE L.KRAJÁK Z DŮVODU RAKETOVÉHO NÁRUSTU HLASŮ BĚHĚM JEDNOHO DOPOLEDNE