TEAMSTORE sestava roku Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Je to tady! Ročník 2016/2017 je za námi a my jsme ve spolupráci s vámi vytvořili jedenáctku roku. Z vítězství a postupu se radoval tým Úsilného, který předčil oba největší adepty na postup Loko ČB B a Borek. Králem střelců se stal Tomáš Sláma, který nechybí v naší ideální sestavě roku. Nezapomeňte hlasovat pro svého favorita! Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Brankář

 

Ladislav Kuruc (TJ Lokomotiva ČB B) – Po celou sezonu patřil ke spolehlivým článkům sestavy. Jeho tým sice nesplnil postupovou misi v podobě okamžitého návratu do Okresního přeboru, ale malou útěchou může být, že defenziva béčka Lokomotivy byla nejlepší v soutěži.

Komentář Jiří Weinreb: „Celý ročník předváděl stabilní výkony a pomáhal nám výbornými zákroky.“

 

Obrana

 

Vít Hrabčák (TJ Sokol Žabovřesky) – Tým Žabovřesek posílil až v jarní části, ale okamžitě zapadl do základní sestavy a zpevnil ještě více zadní řady Žab. V odvetné části jeho tým inkasoval dokonce nejméně branek (13).

Komentář Luboš Formánek: „Na jaře jednoznačný lídr týmu, který nám pomohl ještě více zlepšit defenzivní činnost.“

 

Jonáš Zýka (TJ Lokomotiva ČB B)  – O defenzivní činnosti druhého týmu tabulky jsme se už zmínili. Dalším důležitým členem obranné řady byl stoper Jonáš Zýka, který si zkušeně řídil své spoluhráče a po celou sezonu byl stabilním členem základní sestavy, kde podával velmi dobré výkony.

Komentář Jiří Weinreb: „Byl jednoznačně oporou zadních řad a jistota v obrané činnosti.“

 

Pavel Pícha (SK Úsilné) – Navázal na své loňské výkony, kdy byl dokonce zvolen nejlepším hráčem sezony v Úsilném. V obraně znovu fungoval jako stavební pilíř a lídr defenzivy.

 

Záloha

 

Luboš Tvrzický (TJ Mír Dívčice) – Drobný záložník Dívčic patřil po celou sezonu ke stabilním členům základní sestavy. Na hřišti nic nevypustil a svým fyzickým fondem neúnavně létal na velkém prostoru. Dvakrát v této sezoně opanoval anketu Muž kola, tak uvidíme, jestli má šéfkuchař zaděláno na další triumf.

Komentář Pavel Bartuška: „Malý velký muž, motorová myš ve středu zálohy, jeho přístup k zápasům by měl být motivací pro všechny.“

 

Jakub Frank (FK Borek) – Jednoznačně nejproduktivnější záložník soutěže. Pro Borek je jedním z klíčových hráčů, který dokáže sám rozhodnout zápas. Nejvydařenější utkání odehrál hned v prvním jarním kole, kdy se čtyřmi góly a třemi asistencemi podílel na debaklu Pištína. V této sezoně patřil k tradičním členům sestavy kola a jednou se radoval z vítězství Muž kola.

Komentář Tomáš Tengl: Škoda, že si v Boršově zlomil nos a pak chyběl dva zápasy. Jinak táhl většinu akcí a dal 12 gólů, ke kterým přidal nespočet asistenci.

 

Pavel Hezoučký (TJ Mír Dívčice) – Ofenzivní hráč, který má zkušenosti z krajských soutěží. V této sezoně byl s 15 brankami nejlepším střelcem svého týmu. Nejčastěji nastupoval v útoku, ale své fotbalové myšlení dokázal zúročit i ve středu zálohy.

Komentář Pavel Bartuška: „Opora našeho týmu, dokázal jak střílet góly, tak je klukům připravovat, velký bojovník a srdcař,

 

Tomáš Sláma (SK Úsilné) – Klíčový hráč vítěze soutěže z Voselna. Tuto sezonu se gólově rozparádil a s 25 brankami se stal nejlepším střelcem soutěže. Nejčastější účastník sestavy kola (8) a zároveň nejčastěji označovaný hráč zápasu (9). Navíc díky zkušenostem z divizní Třeboně mohl zaskočit na stoperu, v útoku, ale jeho stále místo bylo ve středu zálohy.

 

Útok

 

Tomáš Tengl (FK Borek) – Kanonýr z Borku, který má čich na góly. Letos se mohl pyšnit výbornou bilancí, když ve 13 zápasech, zaznamenal 21 branek. Škoda, že v závěru soutěže přišlo zranění stehenního svalu, kterého s největší pravděpodobností připravilo o korunu pro krále střelců a hlavně cestu ke stovce nastřílených branek v dresu Borku.

 

Roman Lávička (TJ Sokol Lipí) – Opět prokázal své střelecké schopnosti, ačkoli tentokrát se na ně mohl tým z Lipí spolehnout jen v podzimní části. Na jaře naskočil až v závěru soutěže, i přesto dokázal třemi góly pomoci k výhře nad Chrášťany a Boršovem B, v tomto zápase stihl i červenou kartu.

 

Petr Houska (TJ Mokré) – Hlavně na podzim byl společně se svým kolegou v útoku Hrádkem doslova k neudržení. Těžil z toho celý tým, který byl po podzimu vůbec nejofenzivnějším v celé soutěži. Na jaře však vinnou absencí přišel herní útlum, ze kterého se tým Mokrého probral až v posledních kolech. Petr Houska se pak s 19 góly stal nejlepším střelcem svého týmu. V tabulce střelců skončil třetí.

 

 

 

Další nominovaní: Petr Vazač, Jakub Čada, Robert Novák (SK Úsilné), Pavel Kříž (TJ LOKO ČB B), Petr Schandl, Thanh Tasy (FK Borek), Josef Mojžíš, Jiří Macháček (TJ Sokol Lipí), Jan Lexa (TJ Mír Dívčice), Luboš Formánek, Jan Hála, Pavel Pokorný, Petr Schacherl, Petr Borovka (TJ Sokol Žabovřesky), Daniel Hrádek, Petr Štumbauer, Jiří Hrabánek (TJ Mokré), Roman Vosejpka, Jan Vančura (FK Boršov nad Vltavou B), Vít Lhotka, Roman Drozd (TJ Sokol Chrášťany), Martin Kučera (FC Praktic Pištín), Václav Polida (SK Koloděje nad Lužnicí)

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.