TEAMSTORE sestava roku Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Neporazitelný tým! Toto je ideální jedenáctka aktuální sezóny Okresního přeboru Jidřichův Hradec. Až nyní – po odehrání celé soutěže, můžeme poskládat ideální jedenáctku. A byl by to prakticky neporazitelný tým. Pojďme si všechny borce představit. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Kvalitní gólman musí být pro každý tým základem. Je hodně těžké vybrat jednoho jediného brankáře z celé soutěže. My jsme nominovali Pavla Janáka z Kunžaku, který byl po celou sezónu oporou zadních řad. Dvakrát dokonce vyhrál hlasování o hráče kola.

 

Jakub Macho z Halámek je velice poctivý záložník nebo obránce v případě potřeby. Defenzívní pracant na černou práci, která není vidět a obranářský pes na elitní útočníky protihráčů. Těžko nahraditelný, chyběl pouze v jednom zápase. Umí i dobře a účinně zaútočit.

Střední obránce David Adamec je jedním z hlavních důvodů, proč Studená bojuje v posledních letech pravidelně o první místo. Zkušeně řídil svou obranu celou sezonu. Bojovník a srdcař. 

Jan Opelka z Blesku Klikov bezchybně řídil na postu stopera celou sezonu obranu a ve čtyřiceti letech zaslouží poklonu za své výkony.

 

Na pravé straně je neproduktivnější hráč Českých Velenic Roman Mikudim. Jeho výkony byly téměř pokaždé vysoce nadprůměrné a stal se také nejlepším střelcem svého týmu. 

Rostislav Gorný ze Suchdola je vždy klíčovým hráčem uprostřed záložní řady a maká vždy na sto procent za jakéhokoliv skóre.

Josef Šimánek ze Studené je největší opora svého týmu, výborný na míči a dokáže vstřelit branku skoro z každé pozice. Měl tedy přímý podíl na krásném druhém místě.

Lukáš Stejskal ze Stráže přišel do týmu s velkým očekáváním, která dokázal naplnit se vším všudy. Aktivně pomáhá jak v obraně tak v útoku a každá jeho standardka je nebezpečná. Nejlepší střelec svého týmu. 

 

Stará Hlína neměla vydařenou sezónu, ale Oldřich Šrom si dokázal i tak udržovat stabilní formu a stal se také nejlepším střelcem svého týmu. 

Václav Čapek, který sice nevyhrál o jeden gól krále střelců před Z. Mládkem, ale celou sezónu bojoval za Klikov v útoku nebo ve střední záloze a tím pádem mu patří velký dík za postup do 1. B třídy.

Levonohý kanonýr Ladislav Slavík z Halámek, který odehrál pouze 20 zápasů v sezoně, ale byl se 16 brankami 5. nejlepší střelec v soutěži a v kanadském bodování měl celkem 16 branek + 8 asistencí, prakticky on udržel OP v Halámkách, když v posledním utkání v Kunžaku dál v závěru tři branky.

 

DALŠÍ HRÁČI, KTEŘÍ SE BOHUŽEL NEVEŠLI DO SESTAVY: Martin Matějček ze Suchdola nad Lužnicí, Martin Völfel ze Stráže nad Nežárkou, Zdeněk Mládek z Klikova, Tomáš Dohnal a David Hanzal ze Strmilova, Václav Mol z Bystřice "B", Miroslav Studnička ze Staňkova, Roman Poborský z Novosedel, Ondřej Doležal z Popelína.

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.