SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Máme za sebou závěrečné kolo III. třídy skupiny A. A před námi je poslední sestava sezony, tak nezapomeňte hlasovat pro svého favorita do středy do 12:00.

V brance svůj tým podržel zejména v prvním poločase Vít Lhotka z Chrášťan a nakonec čistým kontem pomohl k importu všech bodů ze hřiště Pištína.

 

Na pozici stopera odehrál znovu spolehlivě Jiří Hájek z Dívčic, který patřil proti Kolodějím k nejlepším hráčům. Pavel Kříž z Loko ČB B byl hodně aktivní a podporoval své ofenzivní spoluhráče. Povedený zápas pak odehrál Lukáš Kruťko z Lipí, svým důrazem platil na hráče Boršova B.

 

Svůj dobrý výkon korunoval dvěma góly do sítě Mokrého Tomáš Choutka z Loko ČB B. Opět velmi aktivní byl ve středu zálohy Jakub Čada z Úsilného a jednou se zapsal mezi střelce. Roman Lávička z Lipí zlobil obranu Boršova B a jedním gólem se podílel na výhře svého týmu. Střelcem víkendu je Ondřej Kišš z Dívčic, který obstaral všechny tři branky svého týmu.

 

O jedinou trefu zápase v Pištíně se postaral Roman Drozd z Chrášťan. Tomáš Sláma a Petr Vazač se postarali svými zásahy o pět branek svého týmu z Voselna. A ve spolupráci s Balounem podtrhli, že jsou nejúdernější trojicí v Okrese s celkovým počtem 46 branek!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2017 21:15 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.