SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Je to tu, konec ročníku 2016/17 a poslední sestava kola! Dát ji dohromady byl tentokrát oříšek, protože se dařilo hodně útočníkům, zatímco obráncům už tolik ne... Vybírejte posledního Hráče kola, s kterým v týdnu přineseme rozhovor. CHYSTÁME I IDEÁLNÍ SESTAVU SEZÓNY!

Brankář Karel Pavelka z Větřní byl jedním ze tří brankářů, kterým se podařilo v posledním kole skórovat. Pavelka ale navíc v prvním poločase své mužstvo pořádně podržel a nakonec vychytal nulu, takže o volbě mezi tyče nemůže být tentokrát sporu.

 

Trenér Slavie sice žádného hráče zápasu nedoporučil, ale dorovnání z 0:3 na 3:3 ve druhém poločase je za nás třeba ocenit. Proto nominujeme obránce Tomáše Vršitého, který byl tím, kdo v 87. vyrovnal na konečnou remízu. Ve stejném zápase stál na druhé straně velešínský obránce a kapitán Michal Opekar, vždy jistý ve hře hlavou, kterého pochválil trenér Kysela. Matěj Votava byl zase členem jedenáctky, která nedovolila soupeři skórovat.

 

Na kraje zálohy jsme posunuli dva útočníky. Pavel Kolář dostal poprvé šanci vepředu a zahrál znamenitě, Veselí pomohl jednou brankou. Mohamed Khalil Ayeb střelecky na jaře táhl Lokomotivu a v posledním kole se radoval hned dvakrát. Ve středu pole je nemanický kapitán Jindřich Lukáš, který byl nejlepším hráčem zápasu s Roudným B a včelnický kapitán Marek Petráš, který vzal i poslední utkání zodpovědně, na hřišti bojoval a hecoval spoluhráče.

 

Roman Horák potvrdil svůj talent a kvalitu, vysoký hráč Hradce B zatápěl Plané a dal oba góly svého celku. Libor Šolc, předseda roudneského klubu, nazul kopačky do posledního kola a ukázal hráčům, jak že se dávají branky. Tři povedená zakončení, tři branky do sítě Nemanic - nejlepší střelec kola! Rudolf Weinhard se také činil a přispěchal se dvěma trefami do sítě Dobré Vody.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2017 09:17 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.