SESTAVA KOLA - 30.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Je před námi poslední hlasování o Muže kola a tedy závěrečná sestava kola. Nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00.

Velmi dobrý zápas odchytal na hřišti Třeboně Lukáš Varyš z Písku B. Poradil si nebezpečnými střelami Průchy a rychlou rozehrávkou zakládal kontry hostí do otevřené domácí obrany.

 

V obraně se dařilo eliminovat útočníky Hluboké Liboru Blatskému z Katovic. Jeho tým udržel vzadu čisté konto a domácí hráči se loučili se sezonou vítězně. Marek Pomeje z Olešníka byl na jaře nejlepším hráčem svého týmu a svoji formu potvrdil i na hřišti Rudolfova. Hodně toho naběhal Dominik Kodras z Třeboně, který neúnavně piloval lajnu proti Písku B. Bohužel na body to nestačilo.

 

Ke třem bodům nasměroval Rudolfov Jan Šindelář, který byl důrazný v hostující šestnátce. Ve středu hřiště vyhrál mnoho soubojů a přihrávkou na gól Baščevana korunoval svůj povedený výkon. Velké problémy dělal na levé straně svým pohybem David Varhan z Čimelic. Jednou brankou a asistencí se podílel na vysoké výhře svého týmu. Tradičně neúnavným výkonem se prezentoval Radim Koutný z Jindřichova Hradce, který proměněnou penaltou poslal domácí do vedení. Tomáš Mazouch ze Soběslavi byl hodně vidět v zápase s Dačicemi. Na pravé straně byl silný v soubojích jeden na jednoho, ale škoda že svůj výkon nepodtrhl vstřelenou brankou. Kapitán Milevska Jakub Barda patří v každém zápase k nejlepším hráčům svého týmu a nejinak tomu bylo proti Ševětínu.

 

V útoku se hattrickem blýsk Jan Šimák z Milevska, který tak vstřelil polovinu branek svého týmu v zápase se Ševětínem. Libor Blažečka z Oseka se ve svém posledním zápase rozloučil vítězně a navíc přidal vstřelenou branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2017 08:40 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.