SESTAVA KOLA - 32.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

1

Sobotní čtyři zápasy uzavřely sezonu ČFL 2016/17 a je zde poslední hlasování, ze kterého vzejde nejlepší hráč. Do sestavy kola jsme společně s trenéry nominovali zástupce jedenácti týmů, kteří se budou ucházet o vaše hlasy. Kdo bude posledním vítězem hlasování?

Jediný gólman udržel v posledním kole čisté konto. Byl jím ZDENĚK VÁVRA, který dostal v závěru sezony příležitost, když většinu sezony kryl záda klubové jedničce Krčkovi. V Domažlicích vedl Králův Dvůr dlouhou dobu pouze o jeden gól a tak každý zákrok byl velmi důležitý.

 

Dobrý výkon má za sebou také VOJTĚCH ŘEZNÍČEK. Chrudimský obránce v zápase s Litoměřickem na jeden gól po krásném průniku a přesném centru nahrával, celkově tedy pomohl k dosažení šestého místa, které je po nepovedeném podzimu celkem dobrým umístěním. Zajímavou podívanou sledoval PETR ŘEHÁK, v Zápech sice jako obránce nezabránil třem gólům, ale i tak dokázal Písek vyhrát a Řehák byl mužem zápasu. Tachovský MARTIN KNAKAL si užívá dovolené o něco déle, když byl u prohraného předehrávaného zápasu s Jirny. Více než prohra v zápase ho jistě zajímá budoucnost klubu.

 

Dobrovice na své půdě přivítala v derniéře Hořovicko a TOMÁŠ OSVALD si vylepšil své střelecké konto o dva góly. Benátecký záložník ONDŘEJ WALTER se spoluhráči zakončil sezonu vítězně a sám se na ní podílel vítěznou trefou. Vítězný konec sezony má za sebou také STANISLAV HŘEBEČEK. Jeho konto asistencí sice nabralo pouze jeden zářez, ale několik dalších skvělých přihrávek si doslova říkalo o proměnění. Záložní řadu doplňuje JIŘÍ VONDRÁČEK, stejně jako kolega Knakal si užívá delšího volna, ale na rozdíl od něj mohl o víkendu oslavit obhajobu titulu.

 

Převýšovský útočník RADEK KORBA o sobě dal vědět vyrovnávacím gólem, při kterém dokázal obejít své strážce a pohlednou akci zakončit k tyči. Střelec hattricku do sítě Benešova DAVID SMOLÁK dal mírnou náplast nepovedené sezoně, především té jarní, která Vyšehradu hrubě nevyšla. O titulu rozhodl také gól JANA HODASE, útočník z Vltavínu poslal pražský tým do vedení.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2017 18:12 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 6. 2017 09:39
Nakonec to vyhraje ten kdo má nejvíc žlutých karet ??