SESTAVA KOLA - 26.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Je to tady, nabízíme Vám poslední letošní možnost hlasovat pro nejlepšího hráče kola. Samozřejmě už pro Vás vytváříme i sestavu roku, ale na tu si budeme muste ještě chvíli počkat. Niméně. Nyní už známe veškeré výsledky jak zápasů, tak tabulkového rozestavení, a když se ohlédneme za sezónou, musíme podotknout, že byl skvělá. Fanoušci se museli bavit parádně a nebylo chvíle, kdy by se nudili. Sezónu doprovázelo neustálé napětí a možnost jakéhokoli překvapení. V sestavách to ale často bylo úplně opačně, tak uvidíme, zda to té poslední dáte všichni vše a strhne se o ten poslední titul takový boj, jako o ten skutečný, o nějž hrály celky celý rok. Začínáme

Miroslav Šašek st. - Miroslav odchytal v Sulislavi velmi povedené utkání. Především v první půli měli domácí dost šancí a v této fázi hosty výrazně podržel právě Miroslav. I díky němu pak Lázně dokázaly ve druhé půli zápas celkem snadno otočit.

Petr Kadlec - Kaldrubský obránce držel ve vyhroceném utkání proti Plané souepřův útok velmi dobře na uzdě. Řídil obranu a získával důležité balóny. Ani to ale nakonec týmu nestačilo. Kladruby na závěr těsně prohrály.

Karel Hanzlík - Sulislav vedla po první půli s Lázněmi 1:0. Přesně o tu branku se postaral skvělý Karel Hanzlík. Ve druhé půli začaly mít ale navrch Lázně a Karel se musel zase více stáhnout. V obou fází byl ale hlavním mozkem týmu a hlavním pilířem. Tentokrtá to ale nestačilo. Sulislav prohrála 1:2.

Igor Balash - Již jistý mistr se na své půdě neuvěřitelně natrápil s největším out-siderem, s Jiskrou Třemešné. Ta nečekaně kousala a málem dosáhla i na dělbu, která jí mohla zachránit od sestupu. Jejím katem byl ale právě Igor, který celý zápas skvěle bránil a navíc obstaral i vítěznou trefu.

Radek Vašák - Mladičký záložník Trpíst drobounký postavou se v této sezóně především otrkával mezi muži. Udělal ale obrovské pokroky a stal se z něj jeden z důležitých členů A-týmu. Je rychlý a je schopný hrát na obou stranách zálohy. Díkáže připravit góly, ale umí je i dát, což jasně potvrdil i v Boru, kde celý zápas poctivě odmakal, na hřišti nechal vše, a obstaral dvě branky.

Miroslav Baran st. - Miroslav Baran je velmi známé jméno, které se ještě v minulé sezóně dostávalo do sestavy dost pravidelně. Letos už toho zkušený mazák ani tolik nenahrál, ale přesto několikrát ukázal, že má týmu stále co dát. Poslední zápas odehrál skvěle, s přehledem rozděloval balóny a zkušeně si vyhledával v předbrankovém prostoru dobré šance. Vstřelil dokonce i dva góly, to je prádní vizitka.

Miroslav Malich - Záložník Jiskry svůj tým celou dobu velmi aktivně vedl k záchraně. Na hřišti v Sedlišti chybělo Jiskře jen málo a mohla živit naději na udržení. Nakonec se ale ukázalo, že by i to bylo marné, protože si Kšice ve svém utkání vše ohlídaly. Nicméně, Miroslav odehrál parádní utkání a zapsal se v Sedlišti dokonce i mezi střelce. Jeho tým ale přesto padl 2:3.

Vítězslav Pánek - Vítězslav byl klíčovou postavou vyhroceného utkání Plané a Kaldrub. Podařilo se mu vyhýbat všem negativním emocím a šarvátkám, které hodně ovlivňovaly zápas a celou dobu se soustředil jen na svůj dobrý výkon. Na hřišti nechal vše a nakonec to byl právě on, kdo v poslendím minutě utkání obstaral vítězný gól.

Lukáš Pták - Lukášův Bor sice jasně podlehl Trpístům, ale Lukáš hrál výborně. Celý zápas se snažil, oplýval výborným pohybem a zařídil obě branky svého týmu. Především ta druhá byla parádní a zvedla z lavičky nejdnoho fanouška.

Vasil Danko - Lesná zkrátka sází stále na zkušené mazáky a ví proč. Vasil Danko se stal druhým nejlepším střelcem soutěže a oprávněně. Se sezónou se navíc v podobném duchu i rozloučil. Na závěr vstřelil další hattrick a v Halži na něj ještě dlouho nezapomenou.

Petr Janout - Kšice si chtěly zajistit postup výhrou v Zadním Chodově, a to se povedlo. Od začátku hrály dobře a vytvářely si šance. Rozhodující v otmto utkání bylo ale to, že jich také dokázaly využívat. Skvělou produktivitou si blýskl také Petr Janout, který obstaral hned dvě branky a byl i u dalších, i když už ne jako autor.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2017 10:02 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.