SESTAVA KOLA - 26.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Je to tady, nabízíme Vám poslední letošní možnost hlasovat pro nejlepšího hráče kola. Samozřejmě už pro Vás vytváříme i sestavu roku, ale na tu si budeme muste ještě chvíli počkat. Niméně. Nyní už známe veškeré výsledky jak zápasů, tak tabulkového rozestavení, a když se ohlédneme za sezónou, musíme podotknout, že byl skvělá. Fanoušci se museli bavit parádně a nebylo chvíle, kdy by se nudili. Sezónu doprovázelo neustálé napětí a možnost jakéhokoli překvapení. V sestavách to ale často bylo úplně opačně, tak uvidíme, zda to té poslední dáte všichni vše a strhne se o ten poslední titul takový boj, jako o ten skutečný, o nějž hrály celky celý rok. Začínáme.

Jiří Tajstra - Stráž měla v posledním letošním utkání obrovské nečekané problémy a do poslední chvíle neměla svůj titul jistý. Lázně hrály velmi dobře a do pořádně favorita potrápili. Jen díky Jiřímu ale Strž neinkasovala vícekrát, než jednou a nakonec dokráčela až k penaltám, což už jí stačilo. I v těch ale pak Jiří zazářil, a tak Stráž nakoenc získala ještě jeden bonusový bod.

Miroslav Volf - Kšice předehrávaly zápas posledního kola v Bezdružicích už více než před měsícem. Tehdy podal fantastický výkon Miroslav Volf, který pevně držel kšickou obranu a Bezdružice se přes něj jen obtížně dostávaly. Přesto nakonec Kšice padly. O jejich jedinou branku se ale postaral právě Miroslav.

Jan Sopko - Přimda si na závěr vyšlápla na Záchlumí, které kousalo jen malou chvíli. Na to, aby se nic překvapivého nestalo ale dohlédl Jan Sopko, který si nejdříve poctivě odbránil to, co musel a v následujících minutách už mohl aktivně pomáhat ofenzivě. Sám vstřelil dvě branky.

Martin Baum - Záchlumí v sobotu na hřišti v Přimdě zcela propadlo a jasně prohrálo. Celý zápas ale vyčníval obránce Martin Baum, který dal do zápasu všechno a přes jeho pozici přecházela Přimda jen velmi obtížně a zřídka. 

David Lintner - Lom neodehrál dobré utkání a se Sedlištěm měl velké problémy. Sám si nevytvořil skoro nic. Přesto zvítězil. Celý zápas poctivě odmakal právě David, který jasně vyčníval a snažil se ze všech sil. Dokázal navíc využít dvou ojedinělých šancí svého týmu a s přispěním Patrika Bendy tak zařídil až nezaslouženou výhru 3:2.

Karel Seknička ml. - Karel naskočil na hřiště mistra až ve druhé půli, ale tým neuvěřitelně rozhýbal. Dal mu druhý dech a Lázně ve druhé půli sahali po senzaci. Díky brance z Karlovy kopačky dokázaly Lázně vyrovnat a pak celý zbyte zápasu tlačily. Karel odehrál výborný poločas.

Karel Duda - Nyní už v Sedlišti ví, že se sestupu nakonec zdárně vyhli i přes to, že nedokázali v Lomu zvítězit. Snaha a dobrý výkon se jim ale upřít nemůže. Sedliště odehrálo velmi dobrý zápas hodně v něm vyčníval Karel Duda, který rychel přenáel hru a nebál se zakončit. Sám navíc přispěl jednou brankou, ale na body to beztak nestačilo.

Tomáš Diviš - Studánka až senzačně ztratila bod v Černošině a ještě dala Stříbru šanci na bronz. Nakoenc jí ale onen bod nescházel. Ztratilo totiž i Stříbro. Celý zápas poctivě oddřel Tomáš Diviš, který odehrál skvělý zápas. Byl hodně vidět a celý zápas dělal soupeři problémy. Navíc obstaral i jednu ze tří branek svého týmu, která pomohla k nakonec dostačující remíze.

Jan Hečko - Přimda sice určitě pomýšlala po vyvedeném jaru výše, než jen na onu nechvalně pověstnou bramborovou příčku. K lepšímu umístění už ale v posledním kole nepomohl ani výborný výkon Jana Hečka, který oplýval celý zápas výborným pohybem a čichem na góly. Aby také ne, když vstřelil hned čtyři.

Dominik Bláha - Kanonýr Černošína rozvlnil proti Studánce síť chladnokrevně dvakrát, a to v ten nejdležitější moment, kdy otočil zápas ve prospěch Černošína. Studánka lae nakonec dokázala ještě vyrovnat. I tak je ale bod proti Studánce parádní.

René Mrenka - René tentokrtá zářil na hřišti Stříbra, které nakoenc připravil o celkový bronz. Halže měla od začátku mírně navrch a měla vše pod kontrolou. Mrenka se stal prvním i posledním střelcem zápasu, ale parádně bojoval po celých devadesát minut, a když nebyl u balónu, dělal spoluhráčům prostor skvělým pohybem. Výborná práce. 





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2017 09:42 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.