SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.06.2017

0

Další kolo již zná všechny své vítěze, rozdělilo všechny své body a opět nám trochu zahýbalo s tabulkou. Teď ale zbývá opět jediné, představit si nejlepší jedenáctku kola, jejíž členové si to během hlasování, které poběží až do středečního poledne, rozdají o největší hvězdu uplynulého kola. Tak neváhejte ani vy, vyberte si svého favorita a pošlete mu své hlasy, mějte na paměti, že vyhrát může jen jeden. Začínáme, teď!

V brance podržel svůj tým proti prvnímu Klikovu Pavel Furdanič a za svá záda pustil pouze jeden gól. Domácí mužstvo Číměře tak uštědřilo hostům teprve druhou porážku v jarní části. Ondřej Dokulil rozhodl svou brankou těsně před koncem zápasu, že všechny body zůstanou v Hobzí. V zápase se Studenou byl v obraně bezchybný Roman Jičínský a jeho mužstvo s přehledem vyhrálo rozdílem třídy. Obránci Martin Zvára a Jan Kollár ze Stráže drželi naděje na záchranu po celý zápas a odměnou jim za to byly tři body z Halámek. České Velenice uhráli s Kunžakem díky jediné brance Romana Mikudima tři body drží se na pěkném třetím místě. Starohlínský kapitán Radek Chmátal vstřelil ve druhém poločase čistý hattrick a právem si zaslouží být v sestavě kola. Suchdolská rezerva vyhrála těžké utkání ve Strmilově a Martin Matějček byl svým zodpovědným výkonem a proměněnou penaltou důležitou postavou zápasu. Číměř doma deklasovala první Klikov a Petr Jaroš přispěl hattrickem do gólového mlýna. Útočné duo tvoří hráči z týmů, které se perou o udržení v soutěži. Miroslav Svoboda z Halámek vstřelil první branku svého týmu, ale bohužel to nestačilo ani na bod. Miroslav Studnička ze Staňkova se dokázal prosadit i v zápase s Popelínem a jeho mužstvo se díky jeho dvaceti brankám alespoň statečně pere o záchranu. Vypadá to, že bude boj až do posledního kola. Vše se dozvíme za týden. Hlasování je spuštěno!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2017 11:44 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.