SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.06.2017

0

Předposlední sestava kola je tu, i když kolo je zatím ještě v podstatě nekompletní. Lázně a Bezdružice budou vzájemný duel totiž dohrávat až příští týden, ale čekat na ně nemůžeme, a tak jsme museli sestavu seskládat jen z pěti zápasů. Žádný velký problém to pro nás ale nebyl a vše jsme zvládli dobře. Sestavu jsme sestavili do formace 4-3-3. Por nejlepšího hráče pětadvacátého kola můžete halsovat jako vždy až do středečního poledne. Přejeme tedy příjemnou zábavu.

Miroslav Štrejn st. - Záchlumí dosáhlo o víkendu na fantastickou senzaci a velký podíl na tom má právě brankář Štrejn. Stráž v podstatě po většinu času talčila, ale Miroslav byl většinou na svém místě, čímž dával svému celku důležitý čas. Nakoenc sice dvakrát inkasoval, ale pochytal toho více, než Stráž doufala, a tak favorit nakoenc 2:5 prohrál.

Ladislav Florián - Kostelec zvádl zápas v Halži na jedničku a po svém posledním letošním utkání se posunul na čelo tabulky. Nyní už bude jen čekat, jak dopadne v příštím kole Stráž. V Halži záleželo především na dobře zajištěné obraně, v níž hodně vyčníval Ladislav Florián, který výborným výkonem pomohl týmu k velecenným třem bodům, které mohou pomoci k senzačnímu titulu.

Dalibor Lončík - Stoper Lomnice odvádí stabilně velmi dobré výkony a pro diváky rozhodně není neznámým jménem v sestavě kola. Dalibor vždy odvádí skvělou černou práci a řídí tým hezky odzadu, čímž přispěl i tentokrát. Přimda nevěděla, jak na něj a Dynamo získalo cenné tři body.

Jiří Karásek - Přimda sice ve Studánce prohrála, ale Dynamo si šance vytvářelo hodně těžko, a to zejména díky dalšímu skvělému výkonu kapitána Tatranu, Jiřího Karáska. Ten odváděl oěpt výbornou práci a vedl tým k důležité výhře. Nakoenc ale marně, Tatran prohrál 1:3 a druhý už nebude.

Roman Havel - Černošín dokázal vyhráv v těžkém utkání v Sedlišti a stačil mu k tomu jen jediný gól. Obrany obou celků byly totiž natolik pevné, že se šance vyskytovaly jen málo a góly v podstatě nepadaly. Ze strany hostů vše řídil právě Roman, který výborným defenzivním výkonem výrazně pomohl k čistému kontu a třem bodům.

Martin Baum - Dva góly, které definitivně rozhodly o tom, že Záchlumí dosáhlo na absolutně senzační výhru 5:2 proti Stráži. Tak přesně tím bychom mohli vystihnout důležitost Maritna Bauma v utkání. Dobře hrál celou dobu a na hřišti nechal vše. Ve druhé půli druhé půle byl ale doslova klíčovou postavou.

Michal Petraška - Stříbro kšického soupeře celý zápas celkem snadno přehrávalo a do ničeho svého skona nepouštělo. Vše řídil ze zálohy výborný Petraška, který navíc i obstaral vlastní kopačkou první branku zápasu, která dodala Baníku klid a pohodu. Výborný výkon. MIchal byl jednoznačně rozdílový hráč.

Pavel Kaprhál - Záložník Kšic se proti Stříbru snažil ze všech sil a nehrál vůbec špatně. Získával a rozděloval balóny, a k tomu obstaral jednu branku, kterou Kšice daly. Jenže i to bylo málo. Jeho tým prohrál 1:2.

Michal Steiner - Kostelci na poslední utkání chyběl David Kolářský, základ tamní ofenzivy. Kostelec si ale dokázal, že i bez něj dokáže vyhrávat. Na jeho pozici se postavil Michal Steiner, který se ukázal, jako svkělý snajpr, který si s prostorem ví rady. Hattrickem zajistil v Halži výhru 3:1.

Misloslav Jedlička - Stráž sice prohrála, ale Misloslav hrál opět přesně tak, jako vždy. Nabíhal si, čekal na šance a při každé příležitosti byl nebezpečný. Obstaral dvě branky a ukázal, že je ve fantastické formě. Zatím má na svém kontě devětatřicet gólů a v posledním kole bude útočit na pokoření parádní čtyřicítky.

Lukáš Dýdek - Záchlumí se do žádné šance dlouho nedostávalo a jen se bránilo. Lukáš Dýdek se přitom vepředu snažil uvolňovat téměř neustále, až to nakoenc přineslo ovoce. Hned z první své šance dokázal vyrovnat a později se trefil proti Stráži ještě jednou, čímž se postaral o vítěznou branku senzačního zápasu.





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2017 23:58 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.