SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 10.06.2017

0

Souboj dvou nejlepších týmů soutěže - Kel a Pěčic - vyzněl lépe pro hostující tým. Ten si tak upevnil pozici na druhém místě tabulky. Nic naopak není rozhodnuto ve spodních patrech, kde bude o záchranu soutěže bojovat na dálku Bakov s Velkým Borkem. O úspěch svých týmů se v uplynulém kole výrazně postarali tito borci:

Tomáš Dufek, Ondřej Novák, Aleš Kořínek (Pěčice) - Pěčice korunovaly svou jarní jízdu i proti mistrovi. Nominaci si vysloužili střelci obou branek a brankář Dufek.

 

Jan Vodák, David Grafnetr (Stará Boleslav) - Slavoj opět střílel ostrými a hlavní roli v tom hrál opět ve výborné formě hrající Vodák. Po změně stran se k němu dvěma zásahy přidal i střídající Grafnetr.

 

Jan Čurda, Pavel Holina (Byšice) - Byšice doma dokázaly eliminovat velkou útočnou sílu Mělníka a samy pětkrát (!) zamířily přesně. Po jednom zásahu si připsali také spíše defenzivní hráči Čurda s Holinou.

 

Adam Kučera (Lužec) - Jasná volba. Obrat čistým hattrickem, to je něco, co se nepodaří každé sobotní odpoledne!

 

David Adam (Neratovice B) - Neratovice B sáhly pro pomoc do dorosteneckých týmů a vyplatilo se - na pozici stopera rozhodně obstál mladá Adam.

 

Daniel Kaplan (Nelahozeves) - Dynamo přivezlo cennou výhru ze hřiště Benátek B a stačilo mu k tomu vsítit jednu branku. O tu se postaral právě nominovaný Daniel Kaplan.

 

Jakub Šulc (Tišice) - Tišice hlásí záchranu! Žádné gólové hody to v souboji s Dlouhou Lhotou nebyly, ale účel zápas splnil. Domácí se po vítězné trefě Jakuba Šulce vyšplhali na hranici třiceti bodů.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2017 20:32 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.