SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Je za námi 20. kolo III. třídy skupiny B a nechybí tradiční sestava kola. Nezapomeňte hlasovat pro svého favorita do středečního poledne.

V brance Lišova B podal spolehlivý výkon Václav Kotásek, který dokázal s nebezpečnými Ledenicemi B udržet čisté konto a týmu pomohl koncentrovaným výkonem.

 

V obraně se dařilo udržet nulu hráčům Černého Dubu. Tomáš Chmela zahrál velmi dobrý zápas na pozici stopera a uvidíme zda jako pokladník týmu si určí vyšší pokutu, pokud získá titul Muž kola. Na pravé straně řádil s ofenzivními choutky jeho spoluhráč Radek Hauser a dvakrát se zapsal do střelecké listiny. Tradičně spolehlivý výkon směrem dozadu odvedl Petr Kosař, který měl prsty ve čtvrté brance Lišova B. Což cítí na své noze i den po zápase. Na kraji obrany zahrál výborný zápas dorostenec Rudolfova B Filip Hajný, kterého chválil trenér Krýdl.

 

Římov oplatil Mladému B podzimní porážku, která byla vůbec jedinou pro postupující tým. O tři z pěti branek se postarali Jakub Daniel a Jiří Martiš, kteří patřil k nejlepším hráčům na hřišti v domácím dresu. Radomír Zachara z Rudolfova B zase velmi dobře dirigoval své mladé spoluhráče a byl vůdčí osobností týmu, který si došel na hřišti Slavče pro tři body. Jeho spoluhráč Milan Pexa byl od úvodních minut velmi aktivní a často se dostávala do zakončení, nakonec se dvakrát zapsal mezi střelce. Rozdílový hráčem Lišova B byl David Mlýnek, který byl hnacím motorem svého týmu a jednou brankou se podílel vysoké výhře svého týmu.

 

V útoku se daří v posledních zápasech střelecky Davidu Tisoňovi ze Slavče, tentokrát ale jeho dvě trefy na body nestačily.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2017 18:37 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.