SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Hráči Voselna využili první mečbol a po výhře nad Mokrým slaví postup do Okresního přeboru. Snad se jejich oslavy neprodlouží do dalšího víkendu a stihnou hlasy podpořid své hráče v sestavě kola. Pro svého favorita hlasujte do středečního poledne.

V brance musel kvůli velké marodce zaskočit Jiří Marhoun z Pištína a nevedl si vůbec zle, jeho tým si z Lokády odvezl překvapivě jeden bod za remízu 1:1.

 

Po roční pauze naskočil na pozici stopera Jiří Hájek z Dívčic a eliminoval útočnou snahu soupeře. Vít Hrabčák ze Žabovřesek, zase prodal své zkušenosti a v soubojích proti hráčům Borku byl bezchybný. Velmi aktivní byl na levé straně obrany Patrik Viktora. Spolehlivý dozadu a nebál se podpořit své spoluhráče v útoku. Ve druhém poločase výborně ubránil nebezpečného Hrádka.

 

Vítěznou trefu obstaral týmu Lipí Jiří Holinka a dobrým výkonem se podruhé dostává do sestavy kola. Stabilní výkonnosti si na jaře udržuje Luboš Tvrzický, který ve spolupráci s Pavlem Hezoučkým rozjížděl všechny nebezpečné akce domácích. Pavel Kříž je do sestavy kola nominován hlavně za počin celého týmu Loko ČB B. Ten odmítl proměnit nespávně nařízený pokutový kop a gestem fair play si vysloužil nominaci mezi nejlepší hráče víkendu. Doslova neúnavný výkon předvedl na hřišti Úsilného Petr Štumbauer z Mokrého. Bylo ho plné hřiště a podílel se na všech čtyřech brankách svého týmu. 

 

Poctivě zápas odmakal Jan Horský ze Žabovřesek a odměnou mu byly dva góly. Dalším jezdcem v útoku byl Petr Vazač z Úsilného. Ten neustále znepříjemňoval život hostujícím obráncům. Jeden gól dal a v závěru vybojoval pokutový kop. Přišel, viděl, zvítězil. Tak nějak by se dal popsat návrat Romana Lávičky z Lipí, který naskočil poprvé na jaře a dvěma góly se podílel na vítězství proti Chrášťanům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2017 10:23 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.