SESTAVA KOLA - 28.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Ani tentokrát nemůže chybět sestava kola. Dvojí zastoupení mají týmy Čimelic a Hradce, které opět nadělovaly svým soupeřům. Nezapomeňte pro svého favorita hlasovat do středečního poledne.

V brance poprvé na jaře naskočil Jan Studnička z Olešníka a na půdě Milevska si připsal několik důležitých zákroků. I díky jeho výkonu hosté udrželi čisté konto a připsali si důležitý bod do tabulky.

 

Jiří Kosobud z Milevska byl takřka bezchybný ve vzdušných soubojích a neprohrál za celý zápas jedinou hlavu. Byl pevným pilířem domácí defenzivy. Dobré výkony podává na pozici stopera Tomáš Lonsmín z Třeboně. To potvrdil i proti Ševětínu a navíc se postaral o vítěznou trefu svého týmu. Jiří Viták z Čimelic zase odstartoval domácí gólostroj, když se prosadil po pěti minutách hry v derby s Pískem B.

 

V záloze pilně pracoval na pravé straně David Růžička z Protivína a v závěru zápasu druhou brankou uklidnil svůj tým. David Zoubek z Katovic zase ten svůj tým nastartoval kontaktní brankou a jeho spoluhráči proti oslabenému Rudolfovu zápas obrátili ve svůj prospěch. V závěru soutěže se rozjíždí nezastavitelně Jindřichův Hradec, který válcuje jednoho soupeře za druhým. Lví podíl na tom má střední záložník Ondřej Černoch, který rozdává finální přihrávky svým spoluhráčům. 

 

Šlágr kola rozhodl Jiří Šmídmajer ze Soběslavi a svůj tým tak poslal do divize. S chutí si opět zahrával Václav Hegenbart, který byl velmi nebezpečný směrem dopředu. Jedním zásahem se podílel na šesti brankové kanonádě proti Písku B. Pavel Hájek z Hluboké se zapsal mezi střelce hned dvakrát a společně se svým spoluhráčem Tauberem dovedli Hlubokou k jasné výhře na půdě Oseka. Kanonýrem kola se stal kapitán Jindřichova Hradce Tomáš Beránek. Ten se do sítě Dačic trefil hned čtyřikrát a hosté si nakonec odvezli domů devět branek!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2017 10:04 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.