SESTAVA KOLA - 28.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Libčany předvedly proti Jaroměři dobrý výkon v obranně. Díky brankáři Matěji Tošovskému udrželi čisté konto a zvítězili 3:0. Na výhře se góly podíleli i obránci - po jedné brance vstřelil Patrik Romportl i Adam Chromek.

 

V přímém souboji o příčky nejvyšší Cidlina porazila třetí Červený Kostelec 2:1. Vítěznou branku vstřelil Jaroslav Matějka.

 

Jičín napravil výbuch z minulého týdne na hřišti Provodova a 3:0 porazil Kostelec nad Orlicí. K dobrému výsledku Jičín nakročil již v páté minutě, kdy skóre zápasu otevřel Michal Miler

 

Lázně Bělohrad porazily Dobrušku po dlouhém penaltovém rozstřelu 8:7. Po devadesáti minutách bylo skóre 2:2. Dvoubodové výhře přispěl i Jiří Odvárko, který brzy po zahájení druhé půle vyrovnával na 1:1 a nastartoval lepší výkon svého týmu.

 

Broumov v důležitém zápase s Provodovem nezaváhal a zvítězil 5:2. Bezgólové ledy po půlhodině hry prolomil Broumovský Jakub Šimon, který se trefil dvakrát během tří minut. Vítěznou branku zaznamenal Ladislav Hanzlík.

 

Chlumec zvítězil nad Vysokou 3:0. Dvěma góly se na výhře podílel Jakub Hartman

 

Nové Město ubránilo střelce hradecké Slavie a jediným gólem rozhodlo o vítězství. Jedinou branku zápasu vstřelil Lukáš Macháček.

 

Rychnovský střelec Jiří Počtýnský potvrdil svoji formu - proti Hořicím se trefil dvakrát. Rychnov zvítězil nad Jiskrou 3:1.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.06.2017 20:30 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.