SESTAVA KOLA - 34.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 31.05.2017

0

Probuzení kanonýři se zaskvěli v předehrávaném kole a tvoří slušný ofenzivní potenciál. Do sestavy kola se ale probojoval také gólman Vojtěch Levíček nebo David Skopec, kteří dotáhli své týmy do bezpečných vod. Kdo se stane dalším hráčem kola? Hlasujte pro nejlepšího hráče 34. kola ČFL!

Benátky díky jarním výkonům nemusely nutně porazit Převýšov a tak se do brány podíval i náhradní gólman VOJTĚCH LEVÍČEK, který musel vytáhnout několik zákroků a uspěl tak dobře, že vychytal rovnou čisté konto.

To JIŘÍ PETRŮ si zahrál v derby, podílel se jedním gólem na vyrovnání, ale Zápy podlehly Viktorii Jirny. Písecký MICHAL RENDLA v Dobrovici střelecky neuspěl, ale zato společně se spoluhráči domácí tým vynuloval a radoval se ze tří bodů. Třetím obráncem do party je LUBOŠ HRUŠKA, podobně jako Petrů vstřelil jeden gól, ale s rozdílem, že se na konci zápasu radoval ze tří bodů.

Štěchovický záložník MIROSLAV VERNER se se spoluhráčem Batkou vrhli presovat rozehrávku Olympie a vedli si tak dobře, že Verner vstřelil první gól zápasu, na konci se ale neradoval z bodů. Dalším záložníkem je DAVID SKOPEC, ten se podílel gólem na demolici Hořovicka a zároveň se po zápase mohl těšit z postavení v tabulce. Třetím je BIHOLONG MARTIN ABENA, střelecky se neprosadil, inkasoval červenou kartu, ale jeho výkon byl i tak z domácích hráčů ten nejvýraznější. Z Chrudimi jsme vybrali TOMÁŠE DOSTÁLKA, v zápase s Tachovem vstřelil důležitý druhý gól, který byl uklidňující.

 

Vyšehrad se po pěti zápasech probral a odneslo to béčko Táborska, dvěma góly zápas odstartoval JIŘÍ HEŘMAN. Dva góly vstřelil i RICHARD JUKL, zejména jeho druhý gól z přímého kopu stál za to. Domažlický DAVID BEZDIČKA si připsal dvě trefy také a pomohl k vysoké výhře nad Litoměřickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.06.2017 12:00 do 04.06.2017 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.