SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 27.05.2017

2

Soutěž se pomalu blíží do finiše a rozhodovat bude každý bod. Horní část tabulky je vyrovnaná, v boji o sestupujícím je téměř rozhodnuto. Šlágr kola se odehrál na Olešné, kam zavítala Lužná a odjela s šestigólovým výpraskem. Janov živil naděje na záchranu s Olympií přesně poločas. To a ještě více nabídlo 23. kolo rakovnického OP. Naše redakce dala dohromady top jedenáctku, o jejímž vítězi můžete vy sami rozhodnout. Věříme, že zde najdete svého favorita a budete ho podporovat svými hlasy.

4-3-3:

Petr Aksamit (Mutějovice) - Zejména ve druhé půli podržel svůj tým a na výhře má nemalou zásluhu.

Martin Havel (Olympie) - Velezkušený fotbalista byl vůdcem defenzivy rakovnického celku, který dotáhl zápas v Janově do vítězného konce. Martin pomohl jak na hřišti, tak i mimo něj v kabině, kdy se přihlásil o slovo a spustil. Na tým měl jeho proslov dobrý vliv.

Jan Melč (Janov) - Tvořil hru Janova, který se v prvním poločase dostal do vedení, které ovšem nevydrželo. Nejlepší hráč v dresu Janova svůj výkon korunoval gólem.

Jan Vrábík (Kněževes) - Kapitán a lídr Kněževsi přidal další dobrý výkon v zápase s rezervou Zavidova, ve kterém sice nedal penaltu, ale jeden gól dal a na dva asistoval.

Roman Zadák (Olešná) - Vítězné tažení proti Lužné okořenil jedním gólem a z pozice obránce si splnil defenzivní úkoly, ke kterým přidal i hojnou účast při ofenzivních akcích.

Michal Šutera (Lišany) - Vůdce záložní řady Lišan, která byla motorem v zápase s Městečkem. Na výhru to nebylo, ale remíza je z horké půdy Ohnivců velkým úspěchem. Michal dal dvě branky a u vyrovnávajícího gólu zaznamenal asistenci.

Daniel Štiller (Zavidov) - Jeho tým sice obdržel šest gólů, ale Dan se blýskl dobrým výkonem zejména v prvnímn poločase, ve kterém na sebe dal upozornit také individuální akcí a následnou ranou do břevna.

Petr Sajner (Mutějovice) - Petr dělal Senomatům velké problémy po celý zápas. Defenzivě Beranům dělalo obrovské potíže ho zbavit míče.

Michal Večeřa (Kněževes) - Michal byl nejlepším hráčem na hřišti. Proti B-týmu Zavidova krom výborného výkonu vstřelil dvě branky.

Jiří Jelínek (Lišany) - Velké překvapení se zrodilo v Městečku, kterému sebral tento zkušený útočník tři body v závěru zápasu po krásné individuální akci.

David Jeníček (Jesenice) - Na výhře Jesenice s Kolešovicemi měl obrovský podíl. V zápase zářil, což dokázal čtyřmi vstřelenými góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2017 00:47 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2017 16:04
Redakce Rakovník
Dobrý den Martine, za špatně uvedenou pozici se omlouváme a vynasnažíme se podobným omylům vyvarovat.
30. 5. 2017 09:14
Kdo tohle hodnocení a komentáře k hráčům kola píše to je opravdu odborník. Pokaždé jsou zde uvedené absolutní nesmysly. Jestli někdo viděl např. R. Zadáka z Olešné, "který si z pozice obránce plnil defenzivní úkoly" někdy hrát v obraně, tak byl buď na jiném zápase jiného týmu nebo byl hodně pod vlivem alkoholu. Tento hráč nastupuje pouze v útoku a tam opravdu moc defenzivních úkolů nemá. Alespoň si zjistěte kde hráči o kterých píšete hrají když je chcete "objektivně" hodnotit.