SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 20.05.2017

0

Hlasujte o nejlepšího hráče 18. kola IV. třídy Plzeň - jih! 

Jozef Baranský (TJ Sokol Plzeň – Letná B) – Gólman rezervy Letné předvedl proti Neurazům výborný výkon ve své svatyni, který korunoval jedním parádním zákrokem, když vytáhl míč mířící pod břevno. Udržel navíc čisté konto.

Matěj Janeček (TJ Baník Mantov) – Krajní obránce Mantova se podílel na vydřeném vítězství proti poslední Líšině parádní trefou do vinglu.

Libor Sedlák (SK Nezbavětice) – Kapitán Nezbavětic se vydal ze své obvyklé pozice stopera na útočný výlet a jako sváteční střelec skóroval po hezké střele zpoza vápna.

Luděk Varga (SK Hradec B) – Hradecké béčko nepodává v jarní části sezony oslnivé výkony, ale i přes vysokou porážku proti Nezbavěticím nic nevypustil kapitán Hradce B.

Michal Legát (TJ Sokol Plzeň – Letná B) – Levý obránce Letné doslova řádil na hřišti proti Neurazům, když jednu branku vstřelil výstavním volejem a další dvě připravil svým spoluhráčům.

Jiří Uzel (TJ Tatran Neurazy) – Ostřílený záložník Neuraz větral i ve svém věku obranu Letné a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Na body to přesto nestačilo, jelikož jeho tým nevstřelil ani jeden gól.

David Zikmund (SK Nezbavětice) – Středopolař Nezbavětic sice nevstřelil ani jednu ze šesti branek svého celku, ale i přesto patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

Radek Šmrha (TJ Líšina) – Středopolař Líšině odehrál sice povedený zápas, ale i přesto nakonec musel přihlížet těsné porážce v Mantově.

Pavel Veselý (TJ Záhoří) – Pravý záložník Záhoří odehrál povedené utkání proti Záluží, v němž sice jeho tým prohrál, ale mladý středopolař vsítil jednu branku.

Jakub Povolný (TJ Sokol Záluží) – Středopolař svého týmu se prezentoval bojovným a dobrým výkonem a pomohl svému celku k vítězství.

Pavel Braun (TJ Sokol Záluží) – Ostřílený útočník Záluží se prosadil dvakrát během dvou minut ve druhém poločase a nasměroval svůj tým k zisku tří bodů.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2017 09:34 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.