SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Nejlepší hráči uplynulého víkendu

V brance je Tomáš Kopolovič, jenž je velitelem skvělé obrany Dlouhého Újezda, na které si tentokrát vylámal zuby Postřekov.

 

 

V obraně je pak jeho kolega Michal Vrba, který se dokonce dokázal i střelecky prosadit a zvýšením na 2:0 přidal klid do kopaček hostů. Dále je zde Lukáš Marek z Částkova, který eliminoval útoky hostující České Kubice a obranu uzavírá Jan Dufek z Mrákova, kde obrana funguje celý rok takřka bezchybně.

 

 

V záloze pak máme z Dlouhého Újezda Jakuba Bukvu, který podle svého spoluhráče byl hráčem utkání. Ze Staňkova, pokud jde o hrdiny kola, nesmí chybět ten nejpovolanější a to je Ondřej Hrdina, který dokázal vstřelit gól v důležitém zápase na půdě Boru. Záložní řadu uzavírá duo z Bělé, konkrétně Václav Landrgott a Dominik Frank, oba dva aktéři vstřelili hattrick proti Chodskému Újezdu.

 

 

V útoku pak nesmí chybět třetí střelec hattricku z Bělé, Jakub Černý si po zápase přidělal další tři čárky do kolonky gólů, na svém kontě jich má již úctyhodných 16. Ze zápasu Planá - Kolověč (5:2), jsme vybrali z obou týmů jednoho střelce. Na domácí straně další hattrickový muž Daniel Kloužek, který dal vzpomenout na svou podzimní fazónu a připsal si 17. přesnou trefu. Po zadu však nezůstal hostující Miloslav Duchoň, který vstřelil branky sice jen dvě, ale v tabulce střelců je stále před soupeřem Danielem Kloužkem, jelikož má na svém kontě 18 přesných tref.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 21:33 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.