SESTAVA KOLA - 28.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 20.05.2017

0

Třetí liga začíná pomalu finišovat, čelu tabulky se vyrovnává a vrcholí i boj o udržení. Jenže současně s těmito okolnostmi přestávají zápasy rozhodovat zápas útočníci. Velkou měrou se na výsledcích podílí obránci se záložníky a proto je v aktuální sestavě kola pouze jeden útočník. O vaše hlasy se uchází nejlepší střelec soutěže Aleš Melechovský či tachovský gólman Jan Turek. Hlasujte pro nejlepšího hráče 28. kola ČFL!

Tachov sice bojuje o prvenství, ale překvapivě proti Hořovicku vyslal do brány JANA TURKA, který zaskočil Houdka a nevedl si vůbec špatně. Aktivně bojujícího soupeře udržel na uzdě a podílel se na další jarní výhře.

 

Benešovský JOSEF LAŠTOVKA je jeden z nejzkušenějších hráčů, jenže jeho tým začíná směřovat do přímého boj o sestup, nyní už jsou před ním i Benátky. Právě na půdě Benátek proměnil penaltu, na kterou ale soupeř odpověděl. MAREK BAUER otevřel skóre zápasu v zápase Domažlic s Převýšovem, který ale ke smutku domácích příznivců ve druhém poločase otočil výsledek. Dominantního postavení na hřišti si užíval písecký LUKÁŠ HOLUB, sice ne neprosadil gólově, ale v obraně udržel společně s Rondzikem čisté konto. Naopak DAVID PODZIMEK se chopil role kanonýra a uklidil balon do sítě Štěchovic po chybě Soukupa.

 

Ve velké ráži byl PAVEL BERNÁT, připsal si sice jeden gól, ale další tutovky mu sebral výborně chytající Řehák. Zmiňovaný obrat Převýšova ve druhém poločase načal TOMÁŠ LABÍK vyrovnávacím gólem. Benátecký JAN BOČEK také slavil gól, v důležitém zápase načal Benešov, a i když jeho gól nebyl vítězný, velmi pomohl. Tradičně velmi viditelný byl chrudimský LUKÁŠ KOPECKÝ, i když mu v zápase s Olympií nevyšly přímé kopy, rozhodl utkání zakončením ze hry. Zápy se po sérii nezdarů probudily v zápase s trápícím se Vyšehradem, dvěma góly se prezentoval nejen Matějka, ale také ERIK LIENER, proti Šemíků otevřel a uzavřel skóre.

 

Osamělé útočné eso se do sestavy kola nominuje několikrát, jeho 25 vstřelených gólů se opravdu vyjímá. Své konto ALEŠ MELECHOVSKÝ navýšil v zápase s Královým Dvorem. Atraktivní a vyrovnaný duel dvou týmů z čela tabulky nakonec Jirny vyhrály 4:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 11:12 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.