SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Nejlepší sestavu 21. kola ovládli hráči lídra tabulky z Městce Králové, jelikož dotáhli své mužstvo k vysokému vítězství 6:0 proti poměrně silným Semicím B. V sestavě opět nechybí ani Michal Mácha, který na dva zásahy z minulého kola navázal dalšími třemi a táhne Kostelní Lhotu za udržením se v soutěži.

BRANKÁŘ
DANIEL DVOŘÁK - KOVANICE: Kovanice řešily před důležitým utkáním s Kostomlaty zásadní problém, když jim chyběli brankáři k dispozici. Mezi tři tyče se tak postavil sám předseda klubu, který dříve chytával. Ukázal, že ze svého umu nic nezapomněl - na rozmáčeném terénu v kroupách vychytal nulu a spolu s ní výhru.

OBRANA
LUKÁŠ DONT - ROŽĎALOVICE: Obránce s letitými zkušenostmi z mládežnických týmů pražské Sparty se opět vydával i dopředu, což vedlo k jeho gólu na 1:1.
PETR NOVOTNÝ - MĚSTEC KRÁLOVÉ: Kapitán lídra tabulky utržil již v páté minutě ránu na hlavě, která musela být později zašita sedmi stehy. Zápas však celý dohrál, a to velmi dobře.
JAKUB KADEŘÁVEK - PŘEROV NAD LABEM: Kadeřávek pomohl dobrým defenzivním výkonem trápícímu se Přerovu ke třem bodům.
JIŘÍ JAMBOR - OPOČNICE: Jambor na pozici beka poctivě "piloval lajnu." Díky své aktivitě také hlavou otevřel skóre.

ZÁLOHA
MARTIN TŮMA - MĚSTEC KRÁLOVÉ: Neuvěřitelně aktivní záložník nejprve střelou z kraje vápna otevřel skóre a poté si připsal 4(!) asistence.
MARTIN HRADEČNÝ - MĚSTEC KRÁLOVÉ: Hradečný výtečně plnil úkony předstopera, navíc vstřelil takřka identické góly hlavou na 2:0 a 3:0 po Tůmových centrech.
JOSEF ČERNÝ - KOVANICE: Kapitán Kovanic, 44letý veterán Josef Černý zajistil nádhernou ranou z dálky jediný gól utkání a s ním i tři body.
ONDŘEJ VAŇURA - BĚRUNICE: Běrunice musely dvakrát vyrovnávat, když své dva pokutové kopy proměnil jesenický Procházka. O Běrunické góly se při remíze 2:2 postaral Vaňura.

ÚTOK
MICHAL MÁCHA - KOSTELNÍ LHOTA: Kostelka předvádí střelecká klání, když po výhře 5:4 z minulého kola remizovala 3:3. Mácha si tentokrát místo 2 branek připsal rovnou hattrick.
LUKÁŠ KUBELKA - MĚSTEC KRÁLOVÉ: Mladý aktivní útočník se opět prezentoval snaživým výkonem a dvakrát rozvlnil síť.

HLASUJTE V ANKETĚ O HRÁČE KOLA!





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 20:12 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.