SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Nejlepší hráči uplynulého kola

Do branky se postavil Tomáš Kopolovič, který uhájil čisté konto v zápase s Horšovským Týnem.

 

 

V obraně pak můžeme najít jeho kolegu Jana Švábka, oba dva společnými silami dokázali naprosto odrovnat útočnou fázi hostujícího Dynama. Dále je zde mrákovský Pavel Rybár, který odehrál celý zápas a nedovolil v závěru Bělé nějaký větší tlak. Posledním obráncem v sestavě je pak David Anderle, který zabránil většímu debaklu ze strany Postřekova.

 

 

V záložní řádě pak nesmí chybět Jan Pfeifer z Postřekova, který má na jaře fazónu a opět přišel gól z jeho kopaček, doplní ho duo Dlouhého Újezda - Petr Földeši a Luboš Pernglan, oba dva jmenovaní se podíleli na debaklu Horšovského Týnu dvěma přesnými zásahy. Záložní řadu pak uzavírá Mrákovský Jan Stýskal, který v 50. minutě rozhodl zápas přesnou střelou a dokonal tak obrat na 2:1.

 

 

 

V útoku pak nesmí chybět místní 'hattrick hero' Pavel Chval, který tentokrát nasázel čtyři góly v derby s FK Planou. Jenže tentokrát nebyl sám, Petr Pikl z Chodského Újezda dokázal čistým hattrickem obrátit skóre zápasu s Meclovem, nakonec zachraňující se Újezd bral dva body po vítězných pokutových kopech. Posledním útočníkem je právě meclovský Filip Němec, který přispěl dvěma přesnými zásahy, nejprve skóre otevíral na 0:1, následně uzavíral na konečných 3:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 19:44 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.