SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

A je tu další sestava kola. Tentokrát jsme ji seskládali do formace 3-4-3. Jedenadvacáté kolo bylo velice zajímavé a atraktivní, nabídlo pohledné napínavé souboje, hodně gólů, ale také nějaká ta překvapení. A z toho všeho nám vyšlo jedenáct jmen. Když si představíte, že by se někdy tato jména sešla skutečně v jedné sestavě na hřišti a nejen ve článku, jistě mi dáte za pravu, že by naháněla všem soupeřům určitě hrůzu. Škoda, že si nemůžeme ověřit, jak by jim to společně klapalo. Byla by to jistě fotbalová podívaná. Teď už ale k hlasování. Čas rozhodnou o vítězi máte do středečního poledne.

Pavel Šujan - Fantastický výkon sulislavského brankáře znamenal pro jeho tým extrémně cenné tři body z utkání proti Trpístům. Pavel chytil téměř vše, dokonce i pokutový kop. Trpísty byly v utkání jasně lepší a jednoznačně dominovali, ale Sulislav zvládla zápas skvěle. Využila svých šancí a výkon brankáře odměnila sladkými body. Vyhrála 3:2.

Marek Danko - Chodov předvedl proti Boru skvělý kolektivní výkon a nikdo nijak výrazně nevyčníval. Přesto jsme si z jeho sestavy vytáhly obránce Danka, kterýbránil skvěle a většina akcí Boru u něj skončila. Navíc sám přidal jeden gól, a tak jeho Baník zaslouženě vyhrál 4:1.

Karel Hanzlík - Další sulislavský hráč. Tamní stoper zlikvidoval plno trpístských akcí a obětavě bránil od začátku až do konce. Určitě bychom ně něj neměli zapomínat. Odvedl výbornou práci a svůj tým dovedl k drahocenné výhře. 

Igor Balash - Stoper Tisové má za sebou velmi vydařený zápas. Jeho tým musel být v utkání proti Kšicím hodně disciplinovaný a zodpovědný. Také Kšice totiž byly hodně nebzepečné. Jenže Igor byl celou dobu na svém místě. Hrál skvěle a jeho tým i díky němu nakoenc dosáhl na těsnou výhru 2:1.

Lukáš Goubej - Halže si o víkendu hravě poradila s Jiskrou Třemešné. Vyhrála 4:0. Nedokázala se ale pořádně vyhecovat a zařadit na vyšší stupeň rychlosti, a tak se dlouho nemohla dostat do pořádného bezpečí. Jediný, kdo neustále makal a celý zápas poctivě oddřel byl Lukáš Goubej. Dal do zápasu vše a také se postaral o první dvě trefy svého týmu, které mu dodaly pohodu.

Karel Seknička ml. - Lázně dosáhly na fantastický úspěch. Všichni hráč odevzdali na hřišti výborný výkon a dokázali porazit lídra soutěže, Dlouhý Újezd. Hru Lázní ze zálohy řídl fantastický Seknička, který získával balóny, rozehrával je, vyhrával souboje, kličkoval a připravoval šance. Skvělá práce, kterou Karel výrazně pomohl k drahocenným třem bodům. Lázně vyhrály 3:2.

René Táborek - Také v utkání Trpíst a Sulislavi došlo k velkému překvapení. René z něj ale určitě nadšený nebyl, neboť jeho favorizovaný celek prohrál 2:3. Celou dobu měly ale Trpísty jasnou herní převahu, zejména díky lepší záoze, ve které dominoval opět právě René. Ten se navíc postaral i o jednu ze dvou branek svého celku.

Jan Gažík - Obvykle útočník, tenotkrát záložník. Změna pozice Jnaovi ale sedla dokonale. Celý zápas v záloze odjezdil a výrazně vyčníval. Navíc to byl právě on, kdo vyrovnávací brankou zařídil Plané alespoň bod.

Ivan Mykhailovskiy - Tisová vyhrála 2:1, to už víme. Obě branky obstaral právě kanonýr Mykhailovskiy. Hrál výborně, celou dobu trápil defenzivu soupeře a na výhře svého týmu nese obrovský podíl.

Vasi Danko - Ostrostřelce z Lesné už netřeba představovat. Vasil hrál opět výborně, zkušeně zlobil plánskou defenzivu a postaral se o jedinou branku svého týmu, která v konečném výsledku obstarala dva body. 

Radek Mašín - O úspěchu Lázní už jsme hovořili. Lázně vyhrály 3:2 proti lídorvi, skvělou práci odvedl právě útočník Mašín, který celou dobu aktivně nabíhal a trápil obranu soupeře. Důkazem jsou jeho dva zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 12:11 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.