SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Ani po 25. kole nemůže chybět tradiční sestava kola. Pokud v ní najdete svého favorita nezapomeňte mu poslat hlas do středečního poledne.

V brance podržel svůj tým Petr Hovorka ze Želče, který udržel proti Čimelicím čisté konto. Poradil si s několika nebezpečnými pokusy a nedovolil soupeři zdramatizovat závěr zápasu.

 

Tomáš Beránek z Jindřichova Hradce byl nejlepším hráčem svého týmu na hřišti Olešníka. Dominoval v osobních soubojích a staral se o zakládání útočných akcí svého týmu. Na druhé straně v tom samém zápasu zahrál výborně Michael Studnička z Olešníka. Brzdil většinu akcí soupeře a byl v zadních řadách velkou jistotou domácího týmu. Stanislav Legdan z Hluboké tradičně dirigoval své spoluhráče v defenzivě a proti Třeboni mu ani nevadilo, že hrál většinu zápasu s ovázanou hlavou. Ve druhé půli přidal uklidňující druhou branku svého týmu. Jedním z mála hráčů, který podal optimální výkon na hřišti Písku, byl stoper Katovic Tomáš Hajdušek, který se dokázal v závěru zapsat mezi střelce.

 

Velmi dobře zahrál v posledních dvou zápasech Matěj Řežábek z Písku B, který se podruhé za sebou zapsal do střelecké kolonky. Největším nebezpečím pro obranu Protivína byl Martin Toman z Dačic. V první půli měl šance, ale branky se dočkal až na začátku půle druhé, nakonec bral jeho tým bod. V tom samém zápase zase rozjížděl většinu brejkových akcí Protivína kapitín Jaromír Vorel. Škoda pro jeho tým, že některý z brejků nebyl dotažen do gólové tečky. 

 

Dvěma góly si upevnil pozici nejlepšího střelce Krajského přeboru Martin Dvořák ze Soběslavi. Ten hodně zlobil domácí obranu, která měla s rychlonohým forvardem velké problémy. Se zdravotními problémy naskočil do zápasu v Ševětíně Jan Trčka z Plané nad Lužnicí. Nakonec vydržel na hřišti celých 90 minut a v závěru přidal uklidňující třetí branku. V posledních zápasech zlobí hodně soupeřovi obrany Petr Dvořák z Milevska. To potvrdil na hřišti Oseka, kde se dokázal dvakrát střelecky prosadit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 06:36 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.