SESTAVA KOLA - 23.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Přes víkend se odehrálo šest zápasů. Už v sobotu přejely Jakubčovice poslední Bohuslavice. V neděli Stará Bělá vykradla Mokré Lazce. Kravaře nasázely trojku Ludgeřovicím. Vítkov překvapivě vyhrál v Oldřišove. Darkovičky neměly problém s Krásnými Loučky. Bolatice doma přestřílely Štítinu.

V brance máme starobělského Lukáše Slavíka, který výrazně podržel svůj tým v Mokrých Lazcích. V obraně máme střelecky disponovaného vítkovského Karla Krásu. Patrik Adamčík z Darkoviček jistil výhru svého týmu nad Loučky. Daniel Vavroš z Jakubčovic vsítil třetí branku do sítě Bohuslavic. Záloha je pětičlenná. Jiří Barcal z Kravař se podílel na výhře svého týmu třetí pojišťující brankou. Jeho oddílový kolega Kryštof Nestroj odvedl ve středu hřiště černou práci. Bolatický Martin Sebrala se stal autorem dvou branek do sítě Štítiny. Štítinský Roman Šimeček předvedl ve stejném zápase stejný kousek jako Sebrala. Starobělský Daniel Kožík z penalty zvyšoval na dvoubrankový rozdíl. V útoku máme autora hattricku Pavla Zagola z Jakubčovic a Adama Felgenträgera z Darkoviček autora jedné branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 05:58 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.