SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 11.05.2017

0

Ani po pondělní dohrávce nemůže chybět tradiční sestava kola, tentokrát končí hlasování netradičně v sobotu, tak nezapomeňta hlasovat pro svého favorita!

V brance opět podal výborný výkon brankář Boršova B Roman Vosejpka. Bohužel i přes jeho snahu odjel Boršov z Chrášťan s prázdnou. 

 

Na kraji obrany podal nadstandartní výkon Pavel Koňařík, který poctivě bránil, ale zároveň často podporoval i útočnou fázi svého týmu. Bez chybně si vedl na pozici stopera Stanislav Miřátský z Koloděj, který byl nepřekonatelný v osobních soubojích. Zkušeně si počínal proti Dívčicím Pavel Pícha z Úsilného, který podává stabilní výkony po celou sezonu a jeho tým z toho jen těží. 

 

V záložní řadě se dařilo nové posile Lipí Jiřímu Říhovi, který si v závěru zápasu připsal důležitou asistenci u vítězné branky. V dobrém světle se ukažuje i další novic tentokrát v týmu Žabovřesek Vít Hrabčáka, který opět patřil k nejlepším hráčům svého týmu v derby s Lipím. Petr Suchan z Chrášťan byl hlavním hnacím motorem svého týmu, proti Boršovu B a dovedl svůj tým ke třem bodům. Mužem zápasu ve šlágru kola byl Thanh Tasy z Borku, který byl u všech třech branek svého týmu. Vítěznou trefu z poloviny hřišti obstaral Václav Polida z Koloděj a jeho tým slavil první jarní výhru. 

 

Střeleckou formu na jaře potvrzuje Tomáš Sláma z Úsilného, který dvěma rychlými góly zavelel ve druhém poločase k obratu proti Dívčicím. Nakonec stihl hattrick. Roman Drozd z Chrášťan neúnavně piloval lajnu a nakonec v závěru vstřelil vítěznou branku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.05.2017 19:46 do 13.05.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.