SESTAVA KOLA - 33.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 10.05.2017

0

První ze dvou květnových vložených středeční zápasů je za námi a na svět přichází sestava kola. Opět byla tvořena pouze ze šestnácti týmů, protože Olympia bude hostit Benešov až příští týden. Do sestavy se opět dostalo jedenáct různých hráčů, kteří budou bojovat o nejlepšího hráče kola. Stane se jím Miroslav Mareš ze Štěchovic? Nebo konečně uspěje Martin Voráček? O tom rozhodnete i tvůj hlas. Hlasuj pro svého favorita a zvol ho hráčem předehrávaného 33. kola.

Důležitou postavou v zápase Tachova s Benátkami byl zejména gólman DAN HOUDEK, který několika důležitými zákroky vychytal několik šancí soupeře a podílel se na těsné výhře, která může Benátky ještě hodně mrzet v dalších kolech.

 

Do obrany se dostali tři střelci. Tím první je PETR VESELKA z Převýšova, který otevřel i uzavřel skóre v domácím zápase s rezervou Táborska, která zde padla 0:4. Vidět byl i Karel SOLDÁT z Králova Dvora, jeho gól sice navýšil vedení na rozdíl dvou gólů, ale v konečném součtu stačil pouze na remízu. Třetím do party je Jakub Černý z Litoměřicka, gólem v závěru vyrovnal zápas, ve kterém jeho spoluhráči nakonec porazili Zápy v penaltách.

 

Do záložní řady se probojoval MIROSLAV MAREŠ ze Štěchovic, který svou první trefu v sezoně načasoval ideálně a vítězným gólem porazil Vyšehrad, jehož hráčem až do září minulého roku byl. V partě s ním je MARTIN JELÍNEK ze Záp, který se sice neprosadil střelecky, ale zato svým výkonem vyčníval. Pravý záložník MARTIN VORÁČEK se objevuje opět v sestavě, tentokráte se dvěma góly podílel na výhře s Domažlicemi a potvrdil svou skvělou formu. Konkurovat mu bude i JIŘÍ VONDRÁČEK z Jiren, jehož gól byl proti dobře hrající Chrudimi mimořádně důležitý. Pátým záložníkem v sestavě je DAVID VAVROUŠ, který na gól Vondráčka odpověděl ve druhém poločase, ale nakonec se na konci zápasu neradoval, vlastním gólem Drahoše totiž Chrudim prohrála.

 

Útočníci v poslední době nejsou tolik vidět a v sestavě kola jsou pouze dva. Vltavínský PETR PEJŠA se prosadil na půdě Hořovicka, odkud si tým z Prahy odvezl vybojované tři body. Sestavu kola uzavírá JAKUB SYNEK, který se prosadil už po jednadvaceti vteřinách hry, na půdě Tachova jeho gól ale body nepřinesl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.05.2017 11:56 do 13.05.2017 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.