SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 06.05.2017

0

Ve 20. kole se ukázalo hodně hráčů, ale jen jedenáct se vešlo do naší sestavy kola. V tomto kole se blýskl hattrickem Milan Krejčí ve šlágru kola Kněževes s Olešnou nebo brakář Herink, který se vyznamenal v Zavidově. Mezi hráči jistě najdete svého favorita, pro kterého můžete hlasovat a těšit se na rozhovor s ním.

4-5-1:

Aleš Herink (Kolešovice) - V Zavidově se blýskl výborným výkonem. V zápase měl práce více než dost a svému týmu výrazně pomohl k zisku jednoho bodu.

Jakub Vician (Kolešovice) - Tahoun kolešovické defenzivy byl spolu s Herinkem nejvíce vidět. Defenzivní činnost splnil na výbornou a svůj výkon korunoval krásným gólem z přímého kopu.

Pavel Liprt (Zavidov B) - Řídil spolehlivě zavidovskou obranu a soupeři dovolil skórovat pouze jednou a to ještě z přímého kopu. Za svůj zodpovědný výkon si zaslouží místo v naší top jedenáctce.

Ondřej Kučera (Městečko) - Ondra umí nastoupit jako stoper, předstoper nebo záložník. V zápase na malém hřišti Janova se blýskl vyhranými souboji a dvěma góly, které byly vždy do šatny.

Jakub Staněk (Lužná) - Mladý obránce dostal od trenéra Pavlíčka šanci v základní sestavě a chopil se ji na výbornou. Sám trenér byl s výkonem Kuby spokojen.

Luboš Mácha (Senomaty) - Jezdil nahoru - dolů, v zápase podstoupil několik soubojů, z nichž většinu vyhrál a měl chuť hrát. Sám sice neproměnil penaltu, ale z dorážky vše napravil. Nejlepší hráč Senomat, který na hřišti nechal všechno a zasloužil si tak místo v naší sestavě.

Patrik Telvák (Olešná) - Patrik se ve šlágru kola v Kněževsi prezentoval nejen dvěma góly, ale také dobrým výkonem.

Milan Krejčí (Kněževes) - Autor hattricku a nejlepší hráč Kněževsi, který se před utkáním dobře vyspal a na hřišti předvedl fantastický výkon.

Karel Krumhanzl (Lužná) - V zápase byl u všech gólů Sparty. Penaltovému zákroku předcházela jeho přesná nahrávka, druhý gól sám vstřelil a u třetího podstoupil souboj, ze kterého gólově těžil Pokorný.

Zdeněk Eichler (Senomaty) - K důležitému vítězství pomohl "Ajchi" dvěma zásahy a aktivním výkonem, kterým si řekl o zařazení do naší top jedenáctky.

Petr Šnídl (Městečko) - Další zástupce Městečka, zkušený fotbalista a autor dvou branek, který o sobě dal vědět v Janově. Petr prokázal své kvality a dvakrát se prosadil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2017 09:40 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.