SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.05.2017

0

Sestava 24. kola Krajského přeboru je na světě. Po konzultaci s hráči, fanoušky a trenéry jsme vybrali jedenáct hráčů, kteří nejvíce zaujali. Hlasujte pro svého favorita do středečního poledne.

V brance si vychytal místo Jiří Chaluš z Oseka, který jako vůbec první brankář udržel čisté konto v jarní části proti lídrovi soutěže ze Soběslavi. V závěru lapil Nohavovi pokutový kop a jeho tým si odvezl velmi cenný bod.

 

V obraně se sešli čtyři stopeři. Dobrou definzivní práci odvedl v Třeboni kapitán Rudolfova Jan Novotný a svým výkonem podpořil tým v sérii bez porážky. V osobních soubojích byl nepřekonatelný Josef Fara z Čimelic. Navíc vstřelil jediný gól svého týmu proti Olenšíku. Na druhé straně mu sekundoval jeho soupeř Marek Pomeje z Olešníka, který často podporoval ofenzivu svýmu útočnými výpady, vzadu rovněž bezchybný. Čtvrtým do party je Václav Císař z Jindřichova Hradce, který pomohl týmu brzkým gólem vyrovnat zápas s Hlubokou a nastartoval svůj tým k výsledkovému obratu. Navíc si pohlídal střelce hostí Taubera.

 

Proto Oseku zahrál velmi dobře soběslavský Petr Janoušek, který často hledal svými centry své spoluhráče v zakončení. Po hezké akci nastřelil tyč a stejně, jako pro jeho spoluhráče byla branka hostí pro něj zakletá. Velmi dobrý zápas odehrál za Písek B Filip Vaněk, kterého bylo plné hřiště. Gólem a asistencí se podílel na výhře svého týmu. Režisérem ofenzivní části byl pro Třeboň Miroslav Franěk, který výborně nahradil ve středu hřiště zraněného Maxu. Minulé kolo střídáním oživil hru Milevska Lukáš Sedlák. Tentokrát dostal důvěru v základní sestavě a na hřišti Katovic se odvděčil druhým uklidňujícím gólem. Nejaktivnějším hráčem Želče byl Tomáš Kukučka, který větral domácí obranu. Hodně toho naběhal, rovněž spálil několik šancí, ale v závěru zápasu se i on střelecky prosadil.

 

Na hrotu útoku zůstal osamocený střelec kola. Jan Moravec nastřílel do sítě Ševětína pět branek a tady je zbytečný jakýkoli komentář!

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2017 20:31 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.