SESTAVA KOLA - 25.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 30.04.2017

0

Tvorba sestavy kola proběhl za spolupráce trenérů, kteří nominovali nejlepší hráče svých týmů v uplynulém kole. Do sestavy se dostalo několik nováčků, zároveň opět převažují záložníci, útočníci v tomto kole opět příliš nezazářili. Šanci stát se hráčem kola má opět Martin Voráček, který v minulém hlasování těsně prohrál. Kdo se stane hráčem kola? O tom rozhodne vaše hlasování.

Výrazným byl v tomto kole mladý brankář ERIK BENÍK, který se vychytanou nulou podílel na důležité výhře Benešova s Domažlicemi, po které si domácí tým udržel náskok nad sestupovými příčkami. Beník nastoupil po zranění, tým podržel při standardkách soupeře a co hlavně - chytil i penaltu!

 

Z obránců vydatně zazářil vltavínský levý bek DAVID PODZIMEK, jehož dva góly do sítě Dobrovice rozhodly o vítězi, na post obránce je to velmi dobrá vizitka. Dalším z obránců v sestavě je PETR JEŽDÍK z Vyšehradu, který ukázal svoje možnosti a podílel se na dvou bodech ze zápasu s Jirny. Naopak třetím obráncem je další střelec, MICHAL PROCHÁZKA jistil jedním gólem výhru Králova Dvora nad Benátkami.

 

Šanci vyhrát hráče kola má opět MARTIN VORÁČEK z Písku, dvěma góly pomohl skolit Hořovicko. Poprvé se do sestavy kola dostává štěchovický ŠTĚPÁN MARUŠ, jehož gól přinesl Štěchovicím bod z domácího zápasu se Zápy. Převýšovský LUKÁŠ KRAJÁK se podílel dvěma góly na výhře s Tachovem. ERIC KWAME ADJEI má zkušenosti z první ligy, několik zápasů odehrál i ve druhé lize a nyní delší dobu kope v lize třetí, aktuálně za Benešov a svým výkonem ve středu pole se společně s Beníkem podíleli na důležité výhře. Záložníky doplňuje LUKÁŠ HOUŽVIČKA z Olympie Hradec Králové, jeho nadýchané centry dělaly soupeři velké problémy.

 

Útočníci se v tomto kole příliš nečinili, v sestavě kola jsou nyní pouze dva. VLADIMÍR POKORNÝ na umělce hecoval jirenské mužstvo, bojoval jako lev, ale gól si nepřipsal. Naopak táborský VOJTĚCH KOSTKA vstřelil důležitý pojišťovací gól Chrudimi, která dvougólové manko nedokázala smazat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 10:55 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.