SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 22.04.2017

0

Hlasujte o nejlepšího hráče 14. kola IV. třídy Plzeň - jih. Na výběr máte například z kanonýra Záluží Ladislava Mlnaříka,  který za dvě uplynulá kola nasázel 11 branek. Do sestavy kola se dostal i minulý vítěz Tomáš Görner, s nímž během pár dnů přineseme očekávaný rozhovor. 

Jan Jarošík (TJ Sokol Líšina) – Brankář posledního týmu tabulky sice proti Soběkurám hned třikrát inkasoval, ale zároveň předvedl i několik povedených zákroků, kterými držel svůj tým v utkání.

Jan Hrubý (TJ Baník Mantov) – Kapitán svého týmu vzal ve druhém poločase zodpovědnost na sebe a přesnou hlavičkou zajistil svému týmu alespoň bod. Trefil se i v penaltách, kde ovšem už jeho gól na bonusový bod nestačil.

Tomáš Behenský (SK Hradec 1946 B) – Záložník rezervy Hradce B byl ve svém týmu nejaktivnějším a nejlepším hráčem na hřišti, ano on ovšem nepomohl k zisku bodů na hřišti Neuraz.

Jaroslav Rada (TJ Letná B) – Gólová nadílka na hřišti Letné se zdatně zúčastnili i domácí fotbalisté. Hrající trenér rezervy plzeňského celku se trefil dvakrát, jeden gól byl z penalty.

Lukáš Pondělík (TJ Sokol Záluží) – Záložník Záluží patřil znovu k nejaktivnějším hráčům ve středové řadě a svojí dobrou prací připravoval brankové příležitosti pro kanonýra Mlnaříka.

Tomáš Kotous (TJ Sokol Blovice B) – Mladý záložník rezervy Blovic neúnavně piloval lajnu středové řady a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. V nastaveném čase se ale bohužel zranil.

Tomáš Görner (TJ Seč) – Rychlonohý šikula ze Seče si znovu vysloužil nominaci do sestavy kola, když tentokrát vstřelil branku v derby do sítě Blovic B. Jeho gól sice k bodům nestačil, ale přesto svojí rychlostí pořádně potrápil defenzívu protivníka.

Jan Hanket (TJ Sokol Soběkury) – Soběkurský útočník se evidentně vrací znovu do formy, když dvěma góly pomohl svému mužstvu k vítězství proti Líšině.

Lukáš Brabec – (TJ Tatran Neurazy) – Agilní útočník Neuraz patřil v souboji proti Hradci B k nejaktivnějším hráčům, a přestože nevstřelil ani jednu ze dvou branek, patřil k nejlepším hráčům svého týmu.

Ladislav Mlnařík (TJ Sokol Záluží) – Útočník Záluží chytil v jarní části sezony neskutečnou fazonu, když v uplynulých dvou kolech nasázel do sítě soupeřů více gólů, než vstřelil ve zbývajících zápasech sezony. Jedenáct branek za dva duely, k tomu nyní šest do sítě Letné B (v zápise chybně přišel o dvě branky), čímž posunul svůj tým na klíčové druhé místo tabulky.

 Filip Pelouch (TJ Záhoří) – Klíčový hráč Záhoří se nyní objevil v útoku, odkud se zasloužil o zisk dvou bodů proti Mantovu jednou brankou a v rozhodujícím momentě i proměněnou penaltou.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2017 08:28 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.