SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Máme za sebou šestici zápasů 18. kola (utkání Ostrá B - Kostomlaty) se neodehrálo, a tak jsme opět sestavili nejlepší jedenáctku kola. Budeme rádi, když se aktivně zúčastníte a své favority podpoříte v anketě o hráče kola.

BRANKÁŘ
JIŘÍ KUMSTÝŘ - ROŽĎALOVICE Kumstýřův tým vyhrál proti Kovanicím s čistým kontem, ačkoli měl mnohem méně šancí než soupeř. Na vítězství má tak velkou zásluhu brankář Kumstýř, který se blýskl několika velmi dobrými zákroky.

OBRANA
ZBYNĚK MIKŠOVSKÝ - OPOČNICE Proti Seleticím se stal díky kvalitnímu defenzivnímu výkonu i zakládání akcí hráčem zápasu.
JAROSLAV BLAŽEK - MĚSTEC KRÁLOVÉ Stoper Blažek se stal strůjcem městeckého vítězství, když se až neuvěřitelně často ocital v útoku - a dařilo se mu i tam , připsal si asistenci.
ROMAN KAFKA - MĚSTEC KRÁLOVÉ Neúnavný Kafka se stejně jako jeho spoluhráč Blažek často vydává dopředu. Tentokrát razantní střelou dával gól na 2:0.
LUKÁŠ JELÍNEK - SEMICE B Jelínek předvedl proti Přerovu nad Labem dobrý defenzivní výkon a uzavřel skóre gólem na 5:2.

ZÁLOHA
DOMINIK ŘÍHA - VŠEJANY Říha sice prováhal svou velkou gólovou šanci, ale na krajní záloze se zdál být neúnavný a posílal do šestnáctky jeden centr za druhým.
DAVID POKLOP - KOVANICE David Poklop zahrál jako vždy ukázkový výkon v defenzivní záloze. Vyhrával hlavičky, zastavoval soupeřovy akce, zapojoval se do kombinace...
JAN RYCHLÍK - OPOČNICE Tentokrát sice Jan Rychlík neskóroval, ale za svůj aktivní herní projev a vytvářené šance se opět dostal do našeho výběru.
JOSEF PAVLIŠ - SEMICE B Pavlišovi se dařilo snad ještě lépe než v minulém kole. Kreativní střední záložník se kromě přihrávek blýskl dvěma góly, jako jediný v tomto kole.

ÚTOK
PETR BOUŠKA - VŠEJANY Tradiční kanonýr rozhodl o zisku tří bodů, když rozhodl zápas s Běrunicemi brankou na 2:1 v 89. minutě.
PAVEL NÁHLÍK - BĚRUNICE Běrunice sice prohrály a Náhlík odehrál jen první půli (poté musel někam odjet), ale tým 45 minut jen nakopával míč na něj a Náhlík zaměstnával všejanskou obranu natolik, že jej chválil i soupeřův trenér. Náhlík vstřelil jediný gól svého týmu, když proměnil penaltu.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2017 21:15 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.