SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

V 18. kole se zrodily tři výhry domácích a hostů a jedna remíza. Nejvíce branek nastřílelo Lažiště, a to pět poslednímu Záblatí. Nejlepším střelcem kola se stal pravý obránce Vacova B – Gustav Bujok, který vstřelil hattrick. Čisté konto udrželo šest brankářů! Celkem padlo 23 branek, což je o 2 méně než v minulém kole. Na 18. kolo se přišlo podívat pouze 440 diváků, o 120 méně, než v minulém kole, pravděpodobně za tím stojí špatné počasí. Nejvíce lidí přišlo pochopitelně na derby mezi Volyní a Čkyní, které hosté ze Čkyně vyhráli.

Do sestavy kola jsme nominovali tyto hráče. Nejlepšího střelce kola – Gustava Bujoka (SK Vacov B), který z pravého obránce vstřelil hattrick. Marek Sedláček (FK Lažiště) pak pomohl svému týmu dvěma brankami zničit Záblatí a při absenci Tomáše Kučery v posledních zápasech se vyhoupl na krále střelců. Čkyně vyhrála derby proti Volyni a má hned dva zástupce Roman Vojta, podal výborný výkon na kraji zálohy a Michala Kuneše, který hraje podhrot a vstřelil branku z přímého kopu. Chelčice vyhrály díky brance stopera Jana Turka. Hlavní hnací motor Netolic – nestárnoucí Miroslav Baloušek. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na Jiřího Staňka (SK Sedlec). Přestože Netolice vyhrály 4:0, tak brankář Tomáš Nárovec si zaslouží být také v sestavě kola, dirigoval obranu a přispěl dobrými zákroky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2017 17:46 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.